Μαζί με τον Λιγνάδη στα κελιά των βιαστών ο Πέτρος Φιλιππίδης

Μαζί με τους παιδεραστές και τους βιαστές στην ειδική πτέρυγα των Φυλακών της Τρίπολης

Must Read

Τον δρόμο για τις φυλακές Τρίπολης αναμένεται να πάρει αύριο ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα να προφυλακιστεί. 

Ο γνωστός ηθοποιός που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες δεν κατάφερε να πείσει με τους απολογητικούς ισχυρισμούς του, σύμφωνα με τους οποίους αρνήθηκε κάθε κατηγορία, γι αυτό και όπως αποφασίστηκε κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο πάλαι ποτέ αγαπητός στο κοινό Πέτρος Φιλιππίδης θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης, εκεί όπου κρατείται προφυλακισμένος και ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων κατ’εξακολούθηση.

Στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα υπάρχει ειδική πτέρυγα για όσους όσους κατηγορούνται για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας και συγκεκριμένα για παιδοφιλία, παιδεραστία, βιασμούς και μαστροπεία.

Στην ειδική αυτή πτέρυγα, εκτός από τον Δημήτρη Λιγνάδη, κρατούνται ο διακεκριμένος καθηγητής μουσικής Παναγιώτης Δράκος που αποπλάνησε δύο ανήλικους μαθητές, ηλικίας από 9 έως 11 χρόνων. Ο μουσικός είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σε κάθειρξη 30 ετών με εκτιτέα τα 25, για αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.

Στην ίδια πτέρυγα κρατείται και ο 56χρονος ιερέας από τη Μάνη, Νικόλαος Σταματόγιαννης ο οποίος βίαζε την 12χρονη κόρη της Βουλγάρας συντρόφου του και καταδικάστηκε σε καταδίκασε σε κάθειρξη 15,5 ετών.

Στις Φυλακές Τρίπολης βρίσκεται και ο «παιδεραστής με το βαν» Φίλιππος Λεβέντος, ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ κατά συγχώνευση. Ο παιδεραστής είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω ενώ επιβίβαζε ένα 13χρονο αγόρι στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του για να τον αποπλανήσει. Μάλιστα στον σκληρό του δίσκο είχε εντοπιστεί πορνογραφικό υλικό με ανήλικους.

Στην ίδια πτέρυγα κρατείται και ο 46χρονος Αλβανός παιδόφιλος που συνελήφθη στη Δραπετσώνα και κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος 27 ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας μεταξύ 13 και 15 ετών.

Στις Φυλακές Τρίπολης εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών και ο 32χρονος Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως «δράκος του Αμαρουσίου» ο οποίος καταδικάστηκε για έξι απόπειρες βιασμού κατά γυναικών. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This