Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Προφυλακίστηκε και ο δεύτερος Βούλγαρος για τη δολοφονία Μακρή

Προφυλακίστηκε και ο δεύτερος Βούλγαρος που κατηγορείται , ότι μαζί με τον αδελφό του τον Οκτώβριο του 2018 εκτέλεσαν πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου και δολοφόνησαν εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στη Βούλα τον γνωστό επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή.

Ο 35χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, μετά την έκδοσή του χθες στην Ελλάδα από τις βουλγαρικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες και να υποστήριξε πως δεν έχει ούτε ο ίδιος ούτε ο αδελφός του καμία εμπλοκή στη στυγερή δολοφονία του Γ. Μακρή. «Εγώ και ο αδελφός μου δεν έχουμε καμία σχέση με την αποτρόπαια πράξη της ανθρωποκτονίας του Γιάννη Μακρή. Μάλιστα, τα στοιχεία της δικογραφίας καταδεικνύουν ότι δεν βρισκόμασταν καν πλησίον του τόπου τέλεσης κατά την κρίσιμη ώρα, ούτε καν προσομοιάζουμε σωματοτυπικά με τον εικονιζόμενο δράστη στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας», φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, σύμφωνα με το dikastiko.gr πληρoφορίες αναφέρουν πως ο 35χρονος υποστήριξε πως ούτε ο ίδιος ούτε και ο αδελφός του, είχαν συναντήσει τον επιχειρηματία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν γνωρίζαμε καν τον Γιάννη Μακρή. Ούτε προέκυψε καθ’ οιονδήποτε τρόπο οποιοδήποτε κίνητρο για να προβούμε στην πράξη για την οποία κατηγορούμαστε».

Υπενθυμίζεται πως ο αδελφός του 35χρονου κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου από τον περασμένο Απρίλιο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ