Προφυλακίστηκε η 75χρονη που στραγγάλισε την αδερφή της – Έβλεπε οράματα και μιλούσε μόνη της

Οι Αρχές διέταξαν διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης

Must Read

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 75χρονη γυναίκα η οποία φέρεται να στραγγάλισε την 73χρονη αδελφή της  με λουρί γυναικείας τσάντας μέσα στο σπίτι που έμεναν μαζί στην Κατερίνη.

Η 75χρονη πέρασε για δεύτερη φορά το κατώφλι του ανακριτή Κατερίνης σήμερα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε ότι αγαπούσε πολύ και φρόντιζε την αδερφή της. Η ηλικιωμένη γυναίκα που φαινόταν να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, ισχυρίστηκε ότι δεν θα της έκανε ποτέ κακό.

Οι αρχές αποφάσισαν την προσωρινή της κράτηση και διέταξαν να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα εκτίσει την ποινή που πιθανόν να της επιβληθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Χθες, η ηλικιωμένη πήγε στον ανακριτή σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και με σκυμμένο το κεφάλι, με τους συγγενείς της να της ορίζουν δικηγόρο, ο οποίος και ζήτησε την προθεσμία, για να ετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή της πελάτισσάς του.

Το έγκλημα που έχει συγκλονίσει την Πιερία έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι όπου έμενε η 75χρονη με την 73χρονη αδελφή της με νοητική στέρηση. Ο ανιψιός τους, που μένει στην ίδια γειτονιά, άκουσε ουρλιαχτά και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Ηρθε, όμως, αντιμέτωπος με εικόνες από ταινία θρίλερ, καθώς ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού των θείων του αντίκρισε τη μία νεκρή και την άλλη να κοιτάει το πτώμα με… γυάλινο βλέμμα. Εντρομος ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης έφτασαν επιτόπου συλλαμβάνοντας την 75χρονη, ενώ στο σημείο πήγαν και αρμόδια κλιμάκια του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Ψυχολογικά προβλήματα

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από αστυνομικούς και γείτονες, η 75χρονη τον τελευταίο καιρό φέρεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έμοιαζε σαν να βλέπει οράματα, ενώ κάποιες φορές μιλούσε στον… αέρα και φαινόταν σαν να έβλεπε ανθρώπους σε έναν χώρο τη στιγμή που δεν υπήρχε κανείς τριγύρω. Σε γενικές γραμμές, οι δύο αδελφές ήταν ήσυχες, δεν ενοχλούσαν ποτέ και μην έχοντας αποκτήσει δικές τους οικογένειες έμεναν μαζί. Τον τελευταίο καιρό, όμως, η 75χρονη φαινόταν νευρική και στενοχωρημένη, ενώ είχε εκμυστηρευτεί σε γείτονά της πως είχε κουραστεί να φροντίζει την αδελφή της και πλέον τη βάραινε η όλη κατάσταση. Η ίδια πάθαινε κρίσεις πανικού και προφανώς σε μία από αυτές άρπαξε το λουρί της τσάντας που βρήκε μπροστά της και προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στην άτυχη αδελφή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This