Ενώπιον της ανακρίτριας και ο 40χρονος συγκατηγορούμενος του Ρούμπεν Σεμέδο για τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης!

Must Read

Το κατώφλι της 21ης ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης πέρασε σήμερα το πρωί και ο 40χρονος συγκατηγορούμενος του Ρούμπεν Σεμέδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αφέθηκε, χθες το απόγευμα, ελεύθερος δίχως περιοριστικούς όρους και με την καταβολή εγγυοδοσίας 10.000 ευρώ.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση, γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ και φίλος του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κινηθεί στην ίδια υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε και ο 27χρονος στόπερ.

Θα υποστηρίξει, δηλαδή, ότι προχώρησε σε ερωτική συνεύρεση έχοντας την συναίνεση της 17χρονης.

«Μέσα στο αμάξι τα κορίτσια έβγαζαν φωτογραφίες και story στο instagram. Όταν φτάσαμε στο σπίτι, έβαλαν μουσική, χόρευαν και ο Σεμέδο μαγείρεψε φαγητό για να φάμε. Αμέσως μετά το φαγητό, έφυγε ένας ακόμη φίλος που ήταν μαζί μας, ενώ ήθελα να φύγω κι εγώ» υποστηρίζει ο 40χρονος, περιγράφοντας πως ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή να του καλέσει ταξί.

Τελικά, ο μάνατζερ ισχυρίζεται ότι η 17χρονη του ζήτησε να παραμείνει στο σπίτι για να της κάνει παρέα, με τον ποδοσφαιριστή να ακυρώνει τελικά το ταξί.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος αποδίδει τις καταγγελίες σε βάρος του από την 17χρονη, λόγω της ερωτικής αντιζηλίας μεταξύ της καταγγέλλουσας και της 16χρονης φίλης της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This