«Βρέχει» ήττες για τον Αλέξη Κούγια

Μετά την υπόθεση με τον Μελισσανίδη, ο Κούγιας έχασε στο δικαστήριο και από την τραγουδίστρια Ρούλα Σταύρου

Must Read

Άλλη μια ήττα στα δικαστήρια γνώρισε ο γνωστός ποινικολόγος και παράγοντος του ποδοσφαίρου Αλέξης Κούγιας. Μετά την υπόθεση με τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, αυτήν τη φορά ήταν η σειρά της γνωστής τραγουδίστριας Ρούλας Σταύρου να τον καταδικάσει.

Συγκεκριμένα, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών καταδίκασε τον Αλέξη Κούγια για ηθική βλάβη και προσβολή της προσωπικότητας της κυρίας Σταύρου. Αφορμή ήταν μια ανεπίτρεπτη, χυδαία και συκοφαντική δήλωση του Αλέξη Κούγια, η οποία μάλιστα διανεμήθηκε μέσω της ΠΑΕ ΑΕΛ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Σταύρου ουδέποτε έχει απασχολήσει τα μέσα με την προσωπική της ζωή, ενώ έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα πάνω από δέκα χρόνια. Δυστυχώς για τον κ. Κούγια, η Δικαιοσύνη μπορεί και κρίνει τις αναξιοπρεπείς δηλώσεις του.

Το ερώτημα είναι πώς μένει ασυγκίνητος ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών. Τέλος, φαίνεται ότι οι τελευταίες πράξεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισα, σε συνδυασμό με τις συνεχείς δικαστικές ήττες του αλλά κυρίως με τον υποβιβασμό του ένδοξου συλλόγου, καθιστούν την παρουσία του στα δρώμενα της ΑΕΛ ιδιαίτερα προβληματική.

Νομική… γκάφα

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες εκδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή του ποινικολόγου εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα φέρεται να είπε εναντίον του ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ στη συγκέντρωση με δημοσιογράφους στις 22 Μαΐου 2019.

Όμως, ο Αλέξης Κούγιας υπέπεσε σε νομική… γκάφα, καθώς προσέφυγε εναντίον του κ. Μελισσανίδη, με τη διαδικασία που αφορά αποζημιώσεις για ζημιά που προκλήθηκε δια του Τύπου ή με ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές ή μέσω διαδικτύου. Μετά την παρέμβαση της συνηγόρου του Δημήτρη Μελισσανίδη, Ελλης Ρίζου, το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν είναι αυτή η σωστή διαδικασία για τη συγκεκριμένη υπόθεση και την παρέπεμψε να δικαστεί με την τακτική διαδικασία, αφού δεν πρόκειται για ενέργεια του εναγομένου που έλαβε χώρα αμέσως διά του Τύπου και απλώς έγινε αναπαραγωγή όσων φέρεται ότι είπε ο Μελισσανίδης. Αυτό σημαίνει ότι ο Αλέξης Κούγιας έχασε σε πρώτη φάση από δικό του λάθος τα 50.000 ευρώ που διεκδικεί με την αγωγή του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This