Προφυλακιστέος ο 20χρονος που σκότωσε στο ξύλο γιαγιάκα στη Θεσσαλονίκη – Είπε πως δεν θυμάται τι έκανε

Παράτησε τη χτυπημένη ηλικιωμένη κι έφυγε - Η 88χρονη εξέπνευσε στο νοσοκομείο λίγα 24ωρα σργότερα

Must Read

Μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης κρίθηκε προφυλακιστέος ο 20χρονος που κατηγορείται ότι επιχείρησε να ληστέψει 88χρονη και την ξυλοκόπησε με συνέπεια να πεθάνει, μετά από σύντομη νοσηλεία στην ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ.

Στην απολογία του φέρεται να είπε πως δεν θυμάται τι έκανε, επικαλούμενος ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών. Εισαγγελέας και Ανακρίτρια αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή του κράτηση.

Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, ο 20χρονος εισήλθε τα μεσάνυχτα της 1ης Σεπτεμβρίου στο σπίτι της ηλικιωμένης, στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης, με σκοπό να την ληστέψει. Καθώς δεν βρήκε χρήματα, άσκησε βία εναντίον της για να του αποκαλύψει πού τα είχε κρύψει και έφυγε τελικά χωρίς να πάρει ούτε ευρώ.

Την άτυχη ηλικιωμένη εντόπισε την επομένη το πρωί η οικιακή βοηθός και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου όμως κατέληξε λίγες μέρες αργότερα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο ίδιος είχε μπει και πριν από 10 μήνες στο σπίτι της παθούσας, απ’ όπου έκλεψε 640 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This