Σήμερα στον ανακριτή η τηλεπερσόνα και ο σύντροφός της για τα 8 κιλά κοκαΐνης

Τι θα πουν η πρώην παίκτρια του «Power of love» και ο 32χρονος

Must Read

Απολογούνται το μεσημέρι στον ανακριτή το μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι με τον σύντροφός της για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης.

Η κατηγορία που έχουν να αντιμετωπίσουν αφορά στη διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεαρό μοντέλο θα δηλώσει στην απολογία του ότι δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά. Μάλιστα, ο συνήγορος του 32χρονου, αναφερόμενος στο μοντέλο, δήλωσε ότι «η συγκατηγορούμενη του δεν είχε καμία απολύτως γνώση, ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τι αναμένεται να απαντήσει η 29χρονη στον ισχυρισμό των αστυνομικών ότι κατά την έφοδο στο σπίτι του ζευγαριού, εκείνη «ξεφορτώθηκε» ναρκωτικά στη λεκάνη της τουαλέτας.

Ο σύντροφος της αναμένεται να δηλώσει τοξικοεξαρτημένος, κατάσταση η οποία τον οδήγησε και στην πώληση ναρκωτικών προκειμένου να αποπληρώσει τα χρέη του.

Το χρονικό της σύλληψης

Η σύλληψη έγινε το απόγευμα της Πέμπτης σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πρώτα τον 32χρονο, ο όποιος σύμφωνα με καταθέσεις, «αντιστάθηκε σθεναρά» και είχε πάνω του «επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους 7,827 κιλών» και στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του, όπου συνέλαβαν την 29χρονη.

Εντός του σπιτιού βρήκαν 10 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας προς τον Εισαγγελέα αναφέρεται πως η κατηγορουμένη φέρεται να απέρριψε «άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντός του χώρου της τουαλέτας του διαμερίσματος… αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο».

Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη τους

Από ανώνυμη πληροφορία φαίνεται πως έφτασαν οι αστυνομικοί στην υπόθεση των περίπου 8 κιλών κοκαΐνης, με πρωταγωνιστές ένα 29χρονο μοντέλο και πρώην συμμετέχουσα σε ριάλιτι και έναν 32χρονο.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει στην κατάθεσή του αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης, μια εβδομάδα νωρίτερα έφτασε στην Αστυνομία η πληροφορία από άνθρωπο που επικαλέστηκε ακόμη και φόβους για τη ζωή του, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από το ζευγάρι.

Όπως φαίνεται οι Αρχές κατάφεραν με τα στοιχεία αυτά να φτάσουν στα δυο πρόσωπα που υπέδειξε ο πληροφοριοδότης και έθεσαν το σπίτι υπό παρακολούθηση.

Ο φόβος μήπως χαθούν τα ίχνη του 32χρονου οδήγησε τους αστυνομικούς στη διενέργεια ελέγχου σε βάρος του, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τελικά ευσταθούσε η πληροφορία.

«Στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Εφέσου στη Νέα Σμύρνη Αττικής ακινητοποιήθηκε ο εν λόγω άνδρας. Κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησής του αυτός άρχισε να απωθεί τους αστυνομικούς της υπηρεσίας μας με τα χέρια και τα πόδια αντιστεκόμενος σθεναρά.

Με τη χρήση της νόμιμης αστυνομικής βίας αυτός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε σχετικές ερωτήσεις που έγιναν μας απάντησε ότι κατέχει εντός της οικίας του ποσότητα κοκαΐνης περίπου 20 γραμμαρίων» αναφέρει ο αστυνομικός και συμπληρώνει ότι στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκαν μία υφασμάτινη βαλίτσα χειρός με επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους 7,827 κιλών, δύο κινητά τηλέφωνα και το κλειδί του διαμερίσματος.

Επόμενη στάση ήταν το σπίτι που διέμενε ο 32χρονος με τη σύντροφό του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν εντός της οικίας 0,10 γραμμάρια κοκαΐνης σε νάιλον συσκευασία, 5.050 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας η πρώην παίκτρια ριάλιτι φέρεται να «εξαφάνισε» άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στην τουαλέτα του διαμερίσματος στο Παγκράτι, αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.

Τι κατασχέθηκε:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This