Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στους τρεις ληστές που σκότωσαν ηλικιωμένο για ένα κινητό στην Αχαϊα!

Must Read

Βαριές ποινές επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου στους τρεις εκ των τεσσάρων ανδρών που είχαν συλληφθεί και προφυλακιστεί για την φονική ληστεία σε βάρος ενός ηλικιωμένου, τον Σεπτέμβριο του 2020 στο Μιντιλόγλι Αχαϊας.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης δις ισόβια στον πρώτο κατηγορούμενο, ποινή κάθειρξης 23 ετών στον αδερφό του πρώτου κατηγορουμένου και ποινή κάθειρξης 8 ετών στον τρίτο. Ο τέταρτος κρίθηκε αθώος και αφέθηκε ελεύθερος. 

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. Όπως δέχτηκε το δικαστήριο, πριν ένα χρόνο δεν μπόρεσαν να βρουν χρήματα στο σπίτι του 88χρονου στο Μιντιλόγλι και ξέσπασαν εναντίον του, χτυπώντας τον με ένα ξύλο στο κεφάλι του και σε όλο του το σώμα. Ωστόσο λίγες μέρες αργότερα το ξύλο βρέθηκε από άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας και πρόδωσε τους τέσσερις δράστες που συνελήφθησαν λίγες μέρες αργότερα στην Πάτρα.

Το τέλος του 88χρονου είχε συνταράξει την τοπική κοινωνία και ήταν «στοίχημα» για την ΕΛΑΣ η εξιχνίαση της δολοφονίας που πράγματι έγινε 15 μέρες αργότερα. Εκτός από το ξύλο που «μίλησε» για τον φόνο, δύο από τους τέσσερις νεαρούς Ρομά θέλησαν να φύγουν από τον τόπο του εγκλήματος με το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου, το οποίο όμως ήταν χαλασμένο.

Άφησαν τα κλειδιά πάνω στη μίζα του οχήματος. Ήταν το δεύτερο λάθος τους… Όταν προσήχθησαν στην Ασφάλεια δεν έδειξαν ίχνη μεταμέλειας. Μάλιστα ένας από αυτούς είχε πει ότι «τον σκοτώσαμε για να τον ληστέψουμε, αλλά σταθήκαμε άτυχοι γιατί δεν βρήκαμε χρήματα.»
Όντως οι κατηγορούμενοι έφυγαν χωρίς χρήματα από το σπίτι του 88χρονου, που έμενε μόνος του, αφού κάποιες λίγες οικονομίες τις είχε κρύψει καλά. Και τελικά ο φόνος έγινε για ένα κινητό τηλέφωνο. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε τραυματισμένος την επόμενη ημέρα από την οικιακή βοηθό του και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου έπειτα από περίπου 10 ημέρες υπέκυψε στα τραύματά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This