Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τετ α τετ με τη βιτριολίστρια – Με κομμένη την ανάσα στη δίκη της χρονιάς (video)

Ξεκινάει η δίκη της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο - Αναμένεται να καταθέσουν 35 μάρτυρες

Must Read

Σχεδόν 16 μήνες μετά τη φρικιαστική επίθεση που την καταδίκασε να ανεβαίνει έναν γολγοθά για το υπόλοιπο της ζωής της, η 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου θα βρεθεί σήμερα πρόσωπο με πρόσωπο με τη σατανική 36χρονη, η οποία της σμπαράλιασε με καυστικό υγρό το πρόσωπο και την ψυχή, καθώς αναμένεται να αρχίσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η πολύκροτη δίκη για την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση!

Σαν να μην έφτανε, όμως, στην άτυχη κοπέλα ότι θα ξαναζήσει από την αρχή τον εφιάλτη, έχει να αντιμετωπίσει και αισχρές επιθέσεις από λίγους -ευτυχώς- μικρόψυχους, οι οποίοι τη θεωρούν υπεύθυνη για την αρρωστημένη επίθεση που δέχτηκε έξω από την ασφαλιστική εταιρία στην οποία εργαζόταν, στην Καλλιθέα!

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η Ιωάννα ζήτησε άλλη μια φορά την παραδειγματική τιμωρία της γυναίκας που προκάλεσε ανεπανόρθωτες βλάβες στην ψυχή και στο σώμα της: «Η Δικαιοσύνη, από νομικής πλευράς, σε περιπτώσεις όπως η δική μου, πρέπει να είναι αμείλικτη. Δεν υπάρχουν αιτίες ούτε ελαφρυντικά ούτε μεταμέλεια» ανέφερε κατηγορηματικά.

Στη δίκη, που είναι προγραμματισμένο να αρχίσει σήμερα, θα καταθέσουν 35 μάρτυρες, μεταξύ των οποίων οι θεράποντες ιατροί της Ιωάννας και οι αστυνομικοί οι οποίοι εξιχνίασαν την υπόθεση. Καθένας θα κληθεί να περιγράψει με λεπτομέρειες την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η 35χρονη, καθώς και τη σκληρή μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή.

Το δικαστήριο, που θα απαρτίζεται από δικαστές και ενόρκους, θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, ο τρόπος με τον οποίο προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό η 36χρονη, η οποία κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και το αν είχε συνεργό στις παρακολουθήσεις της Ιωάννας. Και αυτό γιατί, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προέκυψε ότι πριν και μετά την επίθεση έκανε αναπάντητες κλήσεις σε έναν 40χρονο και σε μία άγνωστη γυναίκα. Η τελευταία φέρεται ότι απάντησε σε μία από αυτές τις κλήσεις και είχε σύντομη συνομιλία με την κατηγορούμενη, που διήρκεσε 73 δευτερόλεπτα:

«Παρότι η κατηγορουμένη έχει κατ’ επανάληψη ερωτηθεί για τον τρόπο και το άτομο από το οποίο προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό- βιτριόλι, μέχρι και σήμερα η ίδια τεχνηέντως έχει επιλέξει να μη δώσει την παραμικρή απάντηση επί του ζητήματος αυτού. Η στάση της αυτή, σε συνδυασμό με τα στοιχεία που έχουν προκύψει και υπάρχουν στη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία, καταδεικνύει ότι δεν έδρασε κατά μόνας, αλλά είναι βέβαιο ότι υπήρχε συνεργός. Ακόμα ένα γεγονός που κατατείνει στην ύπαρξη συνεργού είναι ότι είχε στηθεί ένα ολόκληρο δίκτυο παρακολούθησης της Ιωάννας. Ενδεικτικώς, όπως αποδεικνύεται από τη δικογραφία, στο αυτοκίνητο της Ιωάννας είχε τοποθετηθεί πομπός παρακολούθησης GPS και η κατηγορουμένη είχε καταφέρει και δη επί μακρόν να παρακολουθεί κάθε της κίνηση. Είναι βέβαιο ότι για να οργανώσει και να πραγματοποιήσει η δράστιδα αυτού του είδους την παρακολούθηση έλαβε τη βοήθεια κάποιου» είχε δηλώσει σχετικά ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Πρόβα εγκλήματος» από την αδίστακτη 36χρονη

Φρικτές μνήμες από την παρανοϊκή επίθεση με καυστικό υγρό στην Καλλιθέα ξύπνησε ένα βίντεο, στο οποίο εικονίζεται η 36χρονη βιτριολίστρια να τρέχει για να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου, όπου την περίμενε το ταξί που είχε καλέσει να την παραλάβει μετά την αποτρόπαια πράξη της!

Οπως φαίνεται στο εν λόγω ντοκουμέντο, που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Εφη Κακαράντζουλα χρειάστηκε 20 δευτερόλεπτα για να διασχίσει τον δρόμο και να πλησιάσει το ταξί που την περίμενε, κρατώντας ακόμη στο χέρι της το μπουκάλι με το βιτριόλι! Στη συνέχεια, επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του ταξί, όμως η πόρτα ήταν κλειδωμένη και στα επόμενα πλάνα διακρίνεται να μιλάει στην οδηγό, η οποία της ανοίγει, τελικά, για να καθίσει στο πίσω κάθισμα και να ξεκινήσουν με προορισμό το Μετς.

Το Star εξασφάλισε και δεύτερο βίντεο, που αποδεικνύει ότι η 36χρονη Εφη είχε κάνει πρόβα του εγκλήματος μία ημέρα πριν από τη φρικιαστική επίθεση, στις 20 Μαΐου 2020. Σε αυτό, η κατηγορούμενη φαίνεται να φορά τα ίδια ακριβώς ρούχα που φορούσε την ημέρα που περιέλουσε με καυστικό υγρό την άτυχη Ιωάννα και να μπαίνει σε ένα ταξί. Ενα λεπτό αργότερα, βλέπει το κόκκινο αυτοκίνητο της 35χρονης και, αφού αποβιβάζεται από το ταξί, επιχειρεί να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Ομως, της κόβει τον δρόμο ένας υπάλληλος που μεταφέρει εμπόρευμα. Στη συνέχεια, ακολουθεί την Ιωάννα μέχρι το γραφείο της, όπου παραμένει έως τις 9.55.

https://vimeo.com/605091550

Ηταν γύρω στις 9.30 το πρωί της 20ής Μαΐου 2020, όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, έξω από την ασφαλιστική εταιρία που εργαζόταν, στην Καλλιθέα. Οι κραυγές της κινητοποίησαν τους ιδιοκτήτες των γύρω καταστημάτων και από ένα κουρείο έφεραν μία ποδιά για να την τυλίξουν, καθώς τα ρούχα της είχαν καεί από το καυστικό υγρό. Η 34χρονη μεταφέρθηκε με όχημα συναδέλφου της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Φαλήρου και, κατόπιν, στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This