Συγκλονίζει ο θείος του βρέφους: Tους πάτησε και βγήκε από το αμάξι χορεύοντας, μέσα στο χαμόγελο (video)

Must Read

Συγκλονίζουν συνεχώς οι μαρτυρίες ατόμων για το μοιραίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε γιαγιά και εγγονό στις Καμάρες Αιγίου.

Μπροστά στην στιγμή της τραγωδίας ήταν ο θείος του άτυχου παιδιού και οι δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο του ANT1, κυριολεκτικά σοκάρουν. Όπως αναφέρει ο κ. Παναγιώτης Λύτρας ήταν εκείνος που έβγαλε τον οδηγό από το αυτοκίνητο και τον οδήγησε να δει τα θύματα για να αντιληφθεί τι είχε συμβεί.

Συγκεκριμένα σημειώνει: «Το αμάξι όταν έγινε όλο το κακό, έφτασε 150 μέτρα πιο πάνω. Τρέχω, πάω τον βγάζω από το αυτοκίνητο, τραβάω να ανοίξω την πόρτα, και βγήκε χορεύοντας μέσα στο χαμόγελο.

Τον τραβάω κάτω, έλα να δεις τι έκανες, του λέω. Εσύ μια χαρά είσαι. Με το που βλέπει, φωνάζει την κοπέλα του, πάρε τηλέφωνο τη μάνα μου να έρθει» .

Ο ίδιος καταγγέλλει ότι ο 28χρονος μέσα σε δευτερόλεπτα μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Μεταξύ άλλων είπε «Μέχρι να γυρίσω εγώ το είχε βάλει στα πόδια. Τον κυνηγάω και πηδάει μέσα στο αμάξι, στο κάμπριο.

Βάζει μπροστά και φεύγει, κρατάω την πόρτα εγώ, με πάει λίγο σέρνοντας, την αφήνω και σταματάω ένα μηχανάκι μεγάλου κυβισμού, πάρ’ του τα νούμερα, γιατί του λέω μέσα στον πανικό δεν τα πήραμε. Κι έτσι δώσαμε τα νούμερα στην τροχαία και τον πιάσαμε».

Οι αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις του 28χρονου θα δείξουν αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This