Ελεύθερος ο τραγουδιστής του The Voice για την κόκα: «Ήταν για προσωπική χρήση»

«Ήταν λάθος, δεν θα ξαναγίνει» λέει ο Α.Π.

Must Read

Τον αέρα της ελευθερίας αναπνέει μετά την τριήμερη κράτηση του ο τραγουδιστής Α. Π. ο οποίος είχε συλληφθεί τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου με ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της συντρόφου του, έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη Νίκαια.

Ο τραγουδιστής, η σύντροφος του και δύο συγκατηγορούμενοι του που τον εφοδίασαν με τα ναρκωτικά, απολογήθηκαν σήμερα στον Ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός από το διαγωνισμό τραγουδιού The Voice, υποστήριξε πως τα ναρκωτικά ήταν για ίδια χρήση και πως η επί δύο μήνες σύντροφος του δεν γνώριζε τίποτα .

Ο Ανακριτής και η εισαγγελέας κα Γκαμηλιάρη αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του μία φορά το μήνα. Με τους ίδιους όρους αφέθηκε ελεύθερος ο ένας εκ των συγκατηγορουμένων του. Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η σύντροφος του, στο αυτοκίνητο της οποίας βρέθηκαν τα ναρκωτικά.

Ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν ως προς την προφυλάκιση του τέταρτου συλληφθέντα, ο οποίος τοποθέτησε τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο. Τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα θα κρίνει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά το οποίο θα αποφασίσει αν θα προφυλακιστεί.

Εξερχόμενος από τα δικαστήρια του Πειραιά ο τραγουδιστής δήλωσε: «Ήταν ένα λάθος. Ήταν για προσωπική χρήση. Δεν θα ξαναγίνει». Στο πλευρό του ήταν ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του Λάμπρος Κωνσταντάρας μαζί με τον οποίο έφυγε από το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This