Ποινή «χάδι» σε 57χρονο που ασελγούσε σε αγόρι 14 ετών

Must Read

Κρίθηκε ένοχος, αλλά αφέθηκε ελεύθερος ένας 57χρονος κάτοικος της Κω, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου και παραγωγή και κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως τον Ιανουάριο του 2020, όταν οι γονείς ενός αγοριού ηλικίας 14 ετών -τότε- κατήγγειλαν στις Αρχές τον 57χρονο ότι ασελγούσε στο παιδί όταν αυτό τον επισκεπτόταν σπίτι του και επιπλέον ότι το φωτογράφιζε γυμνό.

Ο 57χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και έδωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή, υποστηρίζοντας ότι ο 14χρονος ήταν φίλος του ανιψιού του και ότι αρχικά τον επισκέφθηκαν και οι δύο στο σπίτι του. Εκτοτε, όπως είπε ο 57χρονος, σύμφωνα με τη «δημοκρατική», ο ανήλικος τον επισκεπτόταν τακτικά και του έλεγε ότι έχει προβλήματα με τους γονείς του, ενώ υποστήριξε ότι είδε το παιδί να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή και το τηλέφωνό του. Επιπλέον, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ο 14χρονος άρχιζε να του μιλά για κοπέλες, να ζητά να πιει αλκοόλ και να καπνίζει.

Ωστόσο, μετά τη σύλληψη του 57χρονου, που τελικά προφυλακίστηκε στις Φυλακές Τρίπολης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω έστειλαν τον υπολογιστή και το τηλέφωνό του στα εγκληματολογικά εργαστήρια κι εκεί εντοπίστηκε υλικό πορνογραφίας.

Τελικά, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών. Ωστόσο, οι δικαστές αναγνώρισαν το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου κι έτσι η ποινή του έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, της απαγόρευσης προσέγγισής του με το ανήλικο παιδί και της απαγόρευσης συναναστροφής του με ανηλίκους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This