Ποινή φυλάκισης 9 ετών σε Λαρισαίο που εκβίαζε 15χρονη με γυμνές φωτογραφίες!

Must Read

Σε ποινή φυλάκισης 9 ετών καταδικάστηκε, χθες, σε δεύτερο βαθμό από το Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο της Λάρισας, ένας 47χρονος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με θύμα μια 15χρονη από το Βόλο.

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 11 ετών. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 47χρονος  το 2014 είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου εμφανιζόταν ως 19χρονος, για να προσεγγίσει ανήλικες κοπέλες.
Ο κατηγορούμενος συνομιλούσε με ανήλικες από το Βόλο από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο του 2014, όταν και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου στη Φαλάνη Λάρισας.

πορνογραφία

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο 47χρονος είχε συνομιλία και κέρδισε την εμπιστοσύνη μιας 15χρονης από το Βόλο, από την οποία ζήτησε μια φωτογραφία μόνο με τα εσώρουχά της. Μάλιστα την απειλούσε πως σε περίπτωση που δεν του στείλει τη φωτογραφία θα έκανε κακό στους γονείς της.
Αφού πέτυχε τον σκοπό του, στη συνέχεια την εκβίαζε ότι αν δεν του έστελνε και άλλες φωτογραφίες, θα δημοσίευσε στο ίντερνετ αυτή που είχε στην κατοχή του, ενώ άλλες φορές την απειλούσε πως θα στείλει τις φωτογραφίες στους γονείς της.

Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να αποσπάσει από την ανήλικη 173 γυμνές φωτογραφίες, ώσπου το κορίτσι αναγκάστηκε και είπε στους γονείς της τι είχε συμβεί. Έγινε καταγγελία στην Αστυνομία και ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη. Όπως διαπιστώθηκε, ο κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο για να συνομιλεί και με άλλες κοπέλες από τον Βόλο, στο οποίο όταν κατασχέθηκε βρέθηκαν αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This