Ελεύθερος ο καθηγητής που απαιτούσε από 11χρονη να βγάλει τη μπλούζα και να ξαπλώσει στο θρανίο

Παρενοχλούσε μαθήτριες και τους έκανε σεξουαλικά σχόλια

Must Read

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τον 45χρονο καθηγητή που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες στου σε σχολείο του Μοσχάτου. Οι συνήγοροί του ζήτησαν και έλαβαν αναβολή, με αποτέλεσμα η ο κατηγορούμενος καθηγητής που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση, να δικαστεί την Τρίτη 2 Νοεμβρίου.

Έως τότε, οι δικαστές έδωσαν εντολή να αφεθεί ελεύθερος. 

Ο 45χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων μετά από καταγγελία των γονέων της μαθήτριας η οποία τους είπε πως ο εκπαιδευτικός της ζήτησε να σηκώσει την μπλούζα της.

Η 11χρονη υποστηρίζει πως ενώ είχε μείνει μόνη της στην τάξη του σχολείου της και ετοιμαζόταν να φύγει, την πλησίασε ο καθηγητής και αφού άρχισε να τη χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη, της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει στο θρανίο για να της κάνει μασάζ.

Από πλευράς του ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες. 

Δείτε επίσης: Σοκ στο Μοσχάτο: Τι έλεγε σε κορίτσια στην πρόβα της παρέλασης ο καθηγητής που συνελήφθη για παρενόχληση (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This