Βαριά καμπάνα σε 50χρονη για εκβίαση και αποστολή πυροκροτητών στην κουμπάρα της στον Βόλο!

Must Read

Σε ποινή φυλάκισης 4 ετών χωρίς αναστολή, αλλά με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια 50χρονη γυναίκα για τα αδικήματα της προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών και απόπειρας εκβίασης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, η 50χρονη εκβίαζε την 46χρονη Βολιώτισσα κουμπάρα της που ασχολείται με το εμπόριο και την 52χρονη δικηγόρο της, στις οποίες έστειλε φακέλους με πυροκροτητές, προκειμένου να τις εκφοβίσει και να «πάρει πίσω» χρήματα που δήθεν είχε δανείσει στην 46χρονη.
Όλα έγιναν την 1η Ιουλίου 2017, όταν η κατηγορούμενη ζήτησε από την 46χρονη το ποσό των 15.000 €, που χρωστούσε στον σύζυγό της, μηχανικό στο επάγγελμα, για υποτιθέμενο έργο που δεν έγινε.
Στη συνέχεια φέρεται να έβαλε έναν άνδρα να την απειλήσει και ο άνδρας αυτός φέρεται να έστειλε κίτρινους φακέλους με πυροκροτητές, τόσο στη γυναίκα, που είχε διαφορά με την κατηγορούμενη, όσο και στη δικηγόρο της, που βρήκαν έξω από το εμπορικό κατάστημα η πρώτη και στο γραμματοκιβώτιο του γραφείου της η δεύτερη.

Είχε προηγηθεί απειλητικό sms στις δύο γυναίκες που έγραψε «θα σας κάνω κομμάτια». Η Αστυνομία που είχε εξετάσει τους φακέλους, διαπίστωσε ότι περιείχαν ιδιαίτερα επικίνδυνους μηχανισμούς, που ανά πάσα στιγμή μπορούσαν να ενεργοποιηθούν και να προκαλέσουν έκρηξη ακόμη και με στατικό ηλεκτρισμό. Η κατηγορούμενη παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο και κατέθεσε ότι η 46χρονη έμπορος της χρωστούσε χρήματα και δεν της τα έδινε, παρόλο που είχε δικαστική απόφαση και αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας «εγώ δεν έχω χρήματα δεν θα έβαζα άνθρωπο της νύχτας να στείλει εκρηκτικά».

Ωστόσο οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν τους δικαστές που της έριξαν βαριά καμπάνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This