Θα φανεί στο DNA! Η Μαριλένα Σπανουδάκη επιμένει πως είναι βιολογικό παιδί του Σταμάτη Σπανουδάκη 

Το love story με τη μητέρα της και η ατάκα: «εμένα αυτό το παιδί δεν θα με πει ποτέ “μπαμπά”»

Must Read

Ακόμη ένα επεισόδιο στη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Σταμάτη Σπανουδάκη και σε μια 48χρονη, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι βιολογική κόρη του, θα γραφτεί στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, όπου σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η αίτηση αναψηλάφησης της Μαριλένας Σπανουδάκη σχετικά με την υπʾ αριθμόν 684/1976 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία κηρύχθηκε ως «μη γνήσιο παιδί» του δημοφιλούς μουσικοσυνθέτη!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», η Μαριλένα Σπανουδάκη ισχυρίζεται ότι είναι βιολογικό παιδί του Σταμάτη Σπανουδάκη, και ζητά τη διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης και τεστ DNA. Οπως αναφέρει η 48χρονη στο κείμενο της αίτησής της, το 1969 η μητέρα της γνώρισε σε ένα ξενοδοχείο στην οδό Φιλελλήνων τον Σταμάτη Σπανουδάκη και σύναψαν ερωτική σχέση.

Στις 5 Ιουνίου του 1970 προχώρησαν σε θρησκευτικό γάμο, στον οποίο παρευρέθηκε όλη η «καλή» κοινωνία της εποχής, και στη συνέχεια εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Κηφισιά. Σύμφωνα με την ίδια αίτηση, τον Μάρτιο του 1971 ο μουσικοσυνθέτης έμαθε ότι θα κληθεί να υπηρετήσει ως φαντάρος στο Παρίσι και αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα εκεί, κάτι, όμως, που δεν βρήκε σύμφωνη τη σύζυγό του Φωτεινή, που έμεινε στην Ελλάδα. Παρʾ όλʾ αυτά, η γυναίκα του Σταμάτη Σπανουδάκη τον επισκεπτόταν επί έναν χρόνο στη γαλλική πρωτεύουσα και παράλληλα αλληλογραφούσαν.

Λόγω, όμως, της απόστασης που χώριζε τους δύο νεόνυμφους, δεν άργησαν να φανούν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους, με αποκορύφωμα το περιστατικό που συνέβη τον Μάιο του 1972. Τότε η Φωτεινή βρέθηκε και πάλι στο Παρίσι, όπου ανακάλυψε έκπληκτη ότι ο μουσικοσυνθέτης αλληλογραφούσε με μια άλλη γυναίκα, ενώ την ίδια περίοδο έμαθε και πως ήταν έγκυος. Ετσι, αποφάσισε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στον σύζυγό της, ο οποίος στο άκουσμα της, υπό άλλες συνθήκες, χαρμόσυνης είδησης εξερράγη από θυμό!

Και όχι μόνον αυτό, αλλά σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, τα οποία επικαλείται στην αίτηση αναψηλάφησης η Μαριλένα Σπανουδάκη, ο σπουδαίος Ελληνας μουσικοσυνθέτης φώναξε στη μητέρα της «εμένα αυτό το παιδί δεν θα με πει ποτέ “μπαμπά”»! Παρʾ όλʾ αυτά, εκείνη αποφάσισε να κρατήσει το παιδί και επέστρεψε στην Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με τη 48χρονη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This