Βαριά καμπάνα στην 80χρονη Βολιώτισσα που πλακώθηκε στο ξύλο με τον 90χρονο άνδρα της!

Ο 90χρονος υποστηρίζει ότι τον χτυπάει κάθε μέρα!

Must Read

Σε ποινή φυλάκισης δύο μηνών με αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η 80χρονη γιαγιά που κατηγορούνταν ότι κατά την διάρκεια ενδοοικογενειακού επεισοδίου το πρωί της περασμένης Κυριακής στον Αλμυρό, πέταξε πέτρα και χτύπησε τον 90χρονο σύζυγό της στο πρόσωπο και στη συνέχεια άρπαξε ξύλο και τον χτύπησε στο χέρι.
Το ζευγάρι ηλικιωμένων παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο και ο 90χρονος που είχε ακόμη επίδεσμο πάνω στη μύτη, λίγο κάτω από τα μάτια, κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας και είπε ότι η σύζυγός του, τον τραυμάτισε με πέτρα στο πρόσωπο και στο χέρι με ένα ξύλο. Ο ίδιος προσπάθησε να την πιάσει από τα μαλλιά, αλλά η γυναίκα εξακολουθούσε να τον χτυπάει.
Ο ίδιος κατήγγειλε ότι η γυναίκα τον χτυπάει κάθε μέρα και για να φύγει και να πάει στη Μεσσηνία (απ’ όπου ήρθε για να μείνουν μαζί) της ζητάει 15.000 €, αλλά δεν του δίνει.
Ο 90χρονος κατέθεσε ακόμη ότι ενώ ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι η γυναίκα τον έπιασε από τον λαιμό και του είπε «θα σε πνίξω» και είπε ότι δεν έχει χτυπήσει ποτέ στη ζωή του γυναίκα.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε η κόρη της 80χρονης, που μετέφερε μαρτυρία της μητέρα της, ότι ενώ κάθισε στην αυλή να φάει λίγο ψωμί για πρωινό, ξαφνικά ο πατριός της την αιφνιδίασε, την άρπαξε από τα μαλλιά και την πέταξε στο έδαφος και εκείνη φοβήθηκε και για να αμυνθεί του πέταξε ένα πετραδάκι.
Η ίδια είπε ότι ο πατριός και η μητέρα της μαλώνουν συνεχώς, όπως θυμάται από παιδί ακόμη και ο 90χρονος της ασκεί λεκτική και ψυχολογική βία.
Η κατηγορούμενη από την πλευρά της τόνισε ότι πήρε το ψωμί και βγήκε στην αυλή για να φάει πρωινό και ξαφνικά ο σύζυγός της την έπιασε από τα μαλλιά και την έριξε κάτω και η ίδια του πέταξε ένα χαλικάκι.

Όπως είπε οι καυγάδες του είναι συχνοί και πάντα μαλώνουν.
Ο συνήγορος υπεράσπισης κατέθεσε ότι η γυναίκα πήρε από το ψωμί του άνδρα της για να φάει και αυτό τον εξόργισε, την έπιασε από τα μαλλιά και τη χτύπησε, κάτι που φαίνεται από τα σημάδια στο πρόσωπό της. Επίσης είπε ότι δεν χτυπάει τον 90χρονο, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος και δεν της επιτρέπουν τα οικονομικά της, να του δώσει χρήματα για να φύγει.
Η εισαγγελέας έδρας τόνισε ότι η σωματική κατάσταση του κατηγορούμενου (που με δυσκολία περπατούσε) δεν δικαιολογεί τον ισχυρισμό ότι έριξε κάτω την κατηγορούμενη με τέτοια βιαιότητα και πρότεινε να απορριφθεί ο ισχυρισμός της γυναίκας ότι βρισκόταν σε άμυνα.
Τελικά το Δικαστήριο καταδίκασε την 80χρονη σε φυλάκιση 2 μηνών με αναστολή, αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό της δικαιολογημένης αγανάκτησης.
Ο πρόεδρος του Δικαστηρίου είπε στη γυναίκα ότι το Δικαστήριο ήταν επιεικές μαζί της και της ζήτησε να μην μαλώνει με τον σύζυγό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This