Στη φυλακή οι τρεις ανήλικοι συμμορίτες που σκορπούσαν τον τρόμο στο κέντρο της Αθήνας (video)

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστείας μεταξύ άλλων

Must Read

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια ανηλίκων, οι τρεις ανήλικοι – μέλη συμμορίας, που βαρύνονται με την κατηγορία ότι είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος με την εγκληματική τους δράση σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας, όπως ο Άγιος Παντελεήμονας, τα Σεπόλια και ο Κολωνός.

Σήμερα το πρωί, εξάλλου, το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε και ο τέταρτος συλληφθείς, ο 15χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε έναν 16χρονο στο προαύλιο του 1ου ΕΠΑΛ τον Οκτώβριο, ο οποίος και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο Σταύρος Γεωργόπουλος, δικηγόρος ενός εκ των τριών κατηγορουμένων που προφυλακίστηκαν, δήλωσε: «Η διαδικασία της ανάκρισης κράτησε μιάμιση ώρα, η διάσκεψη κράτησε περίπου τέσσερις ώρες. Αυτό σημαίνει ότι υπήρξε έντονος προβληματισμός σε σχέση με την δικονομική τύχη των κατηγορούμενων που απολογήθηκαν σήμερα. Δεν μέμφομαι τη δικαιοσύνη για την απόφαση της, εύχομαι η απόφαση που ελήφθη να είναι για καλό των παιδιών. Αρνούμαστε την συμμετοχή μας στο περιστατικό, δεν θέλω να μπω μέσα σε λεπτομέρειες, φαίνεται από την αστυνομία ότι το άτομο που κρατάει το μαχαίρι είναι κάτω των 15 ετών, οπότε δεν μπορεί να προφυλακιστεί βάση του Ποινικού Κώδικα».

Οι τρεις ανήλικοι προσέρχονται στην ανακρίτρια

Σημειώνεται πως, για την συγκεκριμένη υπόθεση, έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της ληστείας και τέσσερα πλημμελήματα.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This