Στον εισαγγελέα γνωστός ηθοποιός ως ύποπτος για βιασμό κατά συρροή

Κατηγορείται από τέσσερις γυναίκες που τον κατήγγειλαν - Σοκάρουν οι περιγραφές τους

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για βιασμό στο χώρο του θεάματος. Ένας ακόμα ηθοποιός έχει κληθεί ως ύποπτος από τις εισαγγελικές αρχές, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο των ερευνών για το ελληνικό #metoo.

Μηνύσεις σε βάρος του για πράξεις που συνιστούν προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας έχουν καταθέσει τέσσερις γυναίκες, εκ των οποίων οι δύο είναι αδελφές και κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό. Η μία εξ αυτών είναι επίσης ηθοποιός και μάλιστα με διεθνή καριέρα και διακρίσεις στο εξωτερικό.

Η δικογραφία σε βάρος του 40χρονου ηθοποιού για βιασμούς περιλαμβάνει σοκαριστικές καταγγελίες, με τον ίδιο να έχει πλέον κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Μόλις, ο ηθοποιός δώσει τις ανωμοτί εξηγήσεις του στις αστυνομικές αρχές, η δικογραφία θα επιστρέψει στις εισαγγελικές αρχές προκειμένου ο εισαγγελέας, Κώστας Σπυρόπουλος, να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει σε άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι για την υπόθεση. Επίσης, στην έρευνα του εισαγγελέα αναμένεται να συσχετιστεί μία ακόμα μήνυση που έχει κατατεθεί εις βάρος του ηθοποιού από άλλη καταγγέλλουσα.

Και μπορεί μέχρι τώρα ο φόβος να έκανε τις γυναίκες να μην ανοίξουν τα στόματα τους ωστόσο βρήκαν το κουράγιο να καταγγείλουν τα όσα πέρασαν στα χέρια του 40χρονου ηθοποιού.

Τον περασμένο Ιούλιο κατατέθηκε η πρώτη μήνυση από γνωστή ηθοποιό, 29 ετών, αλλά και την αδελφή της. Σε αυτή, καταγγέλουν ότι ο ηθοποιός από τον Μάιο του 2008 έως και το καλοκαίρι του 2014, διέπραξε σε βάρος τους, το αδίκημα του βιασμού, κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση, τόσο κατά την περίοδο που ήταν ανήλικες όσο και κατά την πρώιμη ενηλικίωση τους.

Η 29χρονη καταγγέλλει στη μήνυση ότι γνώρισε τον φερόμενο δράστη σε ηλικία 15 ετών σε μία παράσταση που συμμετείχε ως κομπάρσος. Όπως καταγγέλλει, εκείνος την τελευταία ημέρα των παραστάσεων «με απομόνωσε και προσπάθησε με τη βία να με φιλήσει, ρωτώντας με αν γνωρίζω τι είναι το «French kiss». Ευτυχώς, τότε, είχα κατορθώσει να ξεφύγω από τα χέρια του. Δυστυχώς, όμως στη συνέχεια, δεν στάθηκα τόσο τυχερή…».

Σύμφωνα με την ίδια δεν είχε μιλήσει τόσα χρόνια καθώς φοβόταν, αλλά μόλις της αποκάλυψε η αδελφή της ότι και εκείνη είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον ίδιο άνθρωπο, αποφάσισε να τον καταγγείλει στις αρχές. Η αδελφή της από την πλευρά της καταγγέλλει ότι ούσα επίσης ανήλικη, σε ηλικία 14 ετών, την βίασε στο σπίτι του, στα τέλη του Αυγούστου 2008.

Μηνύσεων συνέχεια

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κατατέθηκαν άλλες δύο μηνύσεις σε βάρος του γνωστού ηθοποιού. «Είχα κυριολεκτικά τρομοκρατηθεί, γιατί με χτυπούσε στο κεφάλι και ζαλιζόμουν, παρά την αντίδραση μου και δίχως να θέλω. Εκείνη τη νύχτα, φοβήθηκα στα αλήθεια ότι θα πεθάνω και αποφάσισα να μην τον ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου», αναφέρει στη μήνυση της η νεαρή κοπέλα που καταγγέλει ότι βιάστηκε τον Απρίλιο του 2014.

Στις 12 Αυγούστου 2021 κατατέθηκε στις εισαγγελικές αρχές και η τρίτη μήνυση σε βάρος του 40χρονου ηθοποιού, από νεαρή γυναίκα στην οποία ο ηθοποιός έκανε μαθήματα υποκριτικής. «Μην μπορώντας να συνέλθω ακόμα, ζήτησα να σταματήσουμε το μάθημα και έφυγα τρέχοντας από το σπίτι του, σταματώντας τα κατ’ ευφημισμόν μόνο μαθήματα μας», αναφέρει στη μήνυση της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This