Ποινή φυλάκισης 30 μηνών στον οδηγό για το δυστύχημα που κόστισε την ζωή στον Λαρισαίο επιχειρηματία Νίκος Κουκάκη!

Must Read

Σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας ο 46χρονος επαγγελματίας οδηγός που παραπέμφθηκε κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια, για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε την ζωή του, ο Νικόλαος Ανδρ. Κουκάκης, ένας εκ των ιδιοκτητών του ιχθυοπωλείου «Ψαροπούλα» στην Κεντρική πλατεία Λάρισας.

Ο άτυχος 52χρονος, οδηγώντας το ΙΧ αυτοκίνητό του και ενώ κινούνταν προς Λάρισα στις 17.30 το απόγευμα της 27ns Φεβρουάριου 2018 και στο 4o χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Θεσσαλο­νίκης (στο ύψος του πρώην εργοστασίου «Ρόκα»), κάτω από συνθήκες που ερεύνησε το Τμήμα Tροχαίας Λάρισας, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το επιβατικό αυτοκίνητο του 52χρονου μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, ενώ για τον απεγκλωβισμό του άτυχου επιχειρηματία που βρήκε ακαριαίο θάνατο, χρειάστηκε να επέμβουν πυροσβέστες της Π.Υ. Λάρισας.
Στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας προχθές κατέθεσαν πραγματογνώμονες, ο ιδιόκτητης του φορτηγού, διερχόμενοι οδη­γοί, όπως και ο 46χρονος κατηγορούμενος οδηγός ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία.

Τελικά το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, θεωρώντας ότι ο επαγγελματίας οδηγός ευθύνεται για την πρόκληση του τροχαίου δυστυχήματος, τον έκρινε ένοχο επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 30 μηνών. Ο επαγγελματίας οδηγός αφέθηκε τελικά ελεύθερος, καθώς η ποινή επιβλήθηκε με τριετή αναστολή.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This