Στο εδώλιο σήμερα η «κοκκινομάλλα» για την απαγωγή και τον βιασμό της μικρής Μαρκέλλας στην Θεσσαλονίκη!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου εκτός από την 33χρονη κάθεται και ένας άνδρας!

Must Read

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ξεκινά σήμερα στην Θεσσαλονίκη η δίκη για την ανατριχιαστική υπόθεση απαγωγής και βιασμού της μικρής Μαρκέλλας από την 33χρονη «κοκκινομάλλα», Ειρήνη Μούρθου, τον Ιούνιο του 2020!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου εκτός από την 33χρονη κάθεται και ένας άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια.

Την ίδια ώρα, οι αποκαλύψεις της μητέρας της 33χρονης ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο νοσηρότητας στη σκοτεινή υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σύμφωνα με τη δικογραφία η Ειρήνη Μούρθου είχε φτάσει στο σημείο να βιάσει την ίδια της τη μητέρα.

 

Η κατάθεση του πρώην συζύγου της

Την ίδια στιγμή, στην κατάθεσή του, ο πρώην σύζυγός της Ειρήνης Μούρθου, υποστήριξε ότι η 33χρονη διατηρούσε σχέσεις με έναν εύπορο άντρα γύρω στα 40. Ο ίδιος κατέθεσε ότι η Μούρθου ήθελε να δώσει το παιδί της σε ίδρυμα, ενώ παραδέχεται ότι έκαναν χρήση «περιστασιακή χρήση ναρκωτικών». Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι η τότε συζυγός του, του ζητούσε να συμμετέχει στις ερωτικές τους επαφές και ένα τρίτο άτομο, άλλοτε άντρας και άλλοτε γυναίκα.  «Τον Ιανουάριο του 2020 πρώην γείτονας με καλεί και μου λέει ότι εμφανίζεται με χρήματα, γουναρικά και άνεση και ότι στο σπίτι μπαίνει ένας φαλακρός, ηλικίας 40-45 ετών με στυλάκι γυμναστηρίου που οδηγούσε τζιπάκι» δήλωσε ενώ μίλησε και για την ημέρα που είδε την πεθερά του σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, επιβεβαιώνοντας την κακοποιητική συμπεριφορά της.

Το χρονικό.

Η απαγωγή του κοριτσιού συνέβη στις 11 Ιουνίου. Το κορίτσι πλησίασε η κατηγορουμένη τη στιγμή που έβγαινε με δυο συμμαθητές της από το σχολείο της. Το παιδί τη γνώριζε καθώς έμεναν στην ίδια πολυκατοικία στο παρελθόν. Της είπε για να την πείσει να πάει μαζί της ότι την έστελνε η μητέρα της. Την έπεισε να επιβιβαστεί σε ταξί και από εκεί στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά Τα όσα περιγράφονται στο βούλευμα των δικαστών προκαλούν ανατριχίλα.

‘Εκεί η κατηγορουμένη πρόσφερε στην ανήλικη χυμό φρούτων ο οποίος είχε χαρακτηριστικά πικρή γεύση διότι είχε διαλύσει χάπια Xanax με αποτέλεσμα να περιέλθει σε κατάσταση υπνηλίας και σωματικής αδυναμίας και στη συνέχεια αφαίρεσε τα ενδύματα της ανήλικης και τα δικά της την έβαλε στην μπανιέρα μπήκε και η ίδια μέσα και εκμεταλλευόμενη την αδυναμία της να αντισταθεί λόγω των τοξικών ουσιών την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις ισοδύναμες της συνουσίας και συγκεκριμένα την θώπευσε επανειλημμένα και επίμονα στο στήθος και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και την υποχρέωσε να της πράξει το ίδιο».

Η κατηγορουμένη προέβη σε ακόμα και πιο σκληρές πράξεις ενώ στη συνέχεια έντυσε το κορίτσι με ρούχα ενήλικης την έβαψε με μολύβι και κραγιόν και τη φωτογράφισε. Το κορίτσι ανέφερε στην κατάθεση του ότι η κατηγορουμένη συνομιλούσε με κάποιον με κοτσιδάκια μέσω ίντερνετ. Η 33χρονη βλέποντας ότι οι αρχές αναζητούν το κορίτσι την άφησε δύο ημέρες μετά στην Καλαμαριά. Η κατηγορουμένη διέφυγε στην Κατερίνη και συνελήφθη λίγες ημέρες μετά αφού πρώτα κατέστρεψε σημαντικά στοιχεία όπως το λάπτοπ. Στις καταθέσεις της έπεσε σε αντιφάσεις σύμφωνα με το βούλευμα Όταν την συνέλαβαν παραδέχτηκε ότι διακατέχεται από ερωτική διάθεση για μικρά κορίτσια και ότι χορήγησε Xanax στο παιδί.

Στην απολογία της είπε ότι είχε αισθήματα μητρικής στοργής λόγω παραμέλησης και κακοποίησης του παιδιού από το οικογενειακό του περιβάλλον. Σε κάθε κατάθεση υποστήριζε ότι δεν είχε συνεργούς. Όμως η Εισαγγελία ζήτησε νέα έρευνα και οι αρχές έφθασαν στα ίχνη ενός άνδρα που φέρεται ως συνεργός της 33χρονης στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This