Αποφυλακίστηκε το μοντέλο με την κοκαΐνη

Must Read

Τον αέρα της ελευθερίας αναπνέει ξανά το πρώην μοντέλο του GNTM Αφροδίτη Μπάρμπα που είχε προφυλακισθεί τον περασμένο Αύγουστο για την υπόθεση με τα 35 «φιξάκια» κοκαΐνης στη Γλυφάδα.

Η 31χρονη αποφυλακίζεται με διάταξη της τακτικής ανακρίτριας Ευτυχίας Μπελενιώτη, η οποία έκανε δεκτό το αίτημά αποφυλάκιση της.

Είχε προηγηθεί σχετική πρόταση προς την Ανακρίτρια από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Καλούδη.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του μοντέλου, Αλέξης Κούγιας δήλωσε μετά την απόφαση για την αποφυλάκιση της πελάτισσας του:

«Η απόφασις αυτή της κας Ανακριτού και του κου Εισαγγελέως, κατά την κρίση του κου Κουγια, ήταν αναμενόμενη, γιατί η ιδιαίτερα επαρκής κα Ανακριτής είχε ταχύτατα διατάξει συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις (έλεγχος dna, έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων, έλεγχος καμερών, τοξικολογικές εξετάσεις που απέδειξαν ότι η κα Μπάρμπα δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες οδήγησαν τη σκευωρία κατά της κας Μπάρμπα σε απόλυτη κατάρρευση.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, η κα Μπάρμπα από σήμερα είναι ελεύθερη για να είναι κοντά στο βρέφος παιδί της και είμαστε βέβαιοι τόσο για την αθωωτική κρίση του μέλλοντος να διεξαχθεί δικαστηρίου, όσο και για τη δικαστική τιμωρία αυτών που προσπάθησαν να την καταστρέψουν και να αφαιρέσουν το βρέφος παιδί της από την επιμέλεια και φροντίδα της».

Υπενθυμίζεται πως το μοντέλο είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στην Γλυφάδα. Μετά από έλεγχο που διενήργησαν στο πολυτελές τζιπ το οποίο οδηγούσε, εντόπισαν κάτω από κάθισμα 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια.

Από την πρώτη στιγμή η 31χρονη υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και δεν μπορεί να δικαιολογήσει πως βρέθηκαν τα ναρκωτικά κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της.

Μάλιστα είχε αφήσει να εννοηθεί πως τα ναρκωτικά τοποθετήθηκαν στο όχημα το διάστημα που ήταν εκτός Αθηνών για διακοπές.

Εξάλλου, ο δικηγόρος της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι η εντολέας του δεχόταν απειλές για τη ζωή της τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This