Ομόφωνα ένοχη η 34χρονη για την αρπαγή της Μαρκέλλας – Καταδικάστηκε σε 21χρονη κάθειρξη

Δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό ούτε στην ίδια, ούτε στον 42χρονο συνεργό της

Must Read

Την ενοχή της 34χρονης Ειρήνης Μούρθου για την υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης Μαρκέλλας αποφάσισε πριν από λίγο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καταδικάζοντάς την σε ποινή κάθειρξης 21 ετών.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η 34χρονη, η οποία νωρίτερα είχε δηλώσει μετανιωμένη και είχε ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις της, κρίθηκε ενοχή για αρπαγή, για ανήθικες ασχολίες, για εξαναγκασμό με χρήση βίας σε γενετήσια πράξη με χορήγηση ναρκωτικών, γενετήσια πράξη, κατοχή ναρκωτικών για ίδια χρήση και έκθεση ανηλίκου. Αθωώθηκε μόνο για την ανάμειξη ναρκωτικών σε ποτό.

Ο 42χρονος συνεργός της, εξάλλου, κρίθηκε ένοχος για συνδρομή στην τέλεση αρπαγής και αθώος για συνδρομή στην έκθεση. Να σημειωθεί ότι δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, με την 34χρονη να καταδικάζεται σε ποινή κάθειρξης 21 ετών και 7 μηνών και τον 42χρονο σε ποινή φυλάκισης 4 ετών.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This