Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον ψευτογιατρό: Σήμερα καταθέτουν οι γονείς 35χρονης καρκινοπαθούς

Συνεχίζεται η δίκη

Must Read

Συγκλονιστικές εξακολουθούν να είναι οι καταθέσεις των συγγενών των θυμάτων του Dr. Kontos που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία ακολούθησαν θεραπείες του ψευτογιατρού.

Στον απόηχο της χθεσινής δεύτερης προφυλάκισης του για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 14/12 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η δίκη του 48χρονου «ψευτογιατρού» για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας καρκινοπαθών.

Στο βήμα του μάρτυρα σήμερα, αναμένεται να ανέβουν οι γονείς της 35χρονης καρκινοπαθούς που έχασε τη ζωή της ακολουθώντας τις θεραπείες του κατηγορούμενου ο οποίος τους είχε παρουσιαστεί ως διάσημος ογκολόγος από την Ελβετία που μπορούσε να της προσφέρει πλήρη ίαση από τον καρκίνο.

Προ ημερών κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, η μητέρα της 35χρονης γυναίκας δεν άντεξε στη θέα του κατηγορούμενου και του επιτέθηκε λεκτικά, επιχειρώντας να τον λιντσάρει.

«Αλήτη, βρωμιάρη, μου έφαγες το κορίτσι, τέρας, σκουλήκι» είχε φωνάξει η μητέρα της 35χρονης στον κατηγορούμενος, προσθέτοντας οργισμένη «ο αλήτης πάτησε πάνω στη θρησκεία και ξέσκισε το παιδί μου».

Λίγο αργότερα η γυναίκα είχε πει στους δημοσιογράφους, κλαίγοντας «αντίκρισα το δολοφόνο του παιδιού μου. Στα τρία χρόνια που έμαθα ότι αυτός ο δολοφόνος την έφαγε για 60 χιλιάρικα… Κρύφτηκε δεν ήθελε να με δει. Φοβάται. Τώρα όμως το παιδί μου δεν υπάρχει. Πίστευε το παιδί μου και πάτησε πάνω στο Θεό. Αυτό το σκουλήκι. Θέλω το παιδί μου πίσω. Θέλω τη Γιαννούλα μου που άφησε δυο παιδάκια και θα μεγαλώσουν χωρίς χάδι. Μόνο με φωτογραφίες».

Ξέπλυμα εκατομμυρίων ευρώ

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 48χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα καθώς σύμφωνα με το βούλευμα που τον παρέπεμψε σε δίκη για την πρώτη δικογραφία, κατάφερε να αποσπάσει ποσό 838.175 ευρώ από τα θύματά του, ενώ το συνολικό ποσό για οποίο κατηγορείται αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Δίκη ψευτογιατρού: «Μας έλεγε ότι ο όγκος υποχωρεί»

Μαρτυρία-σοκ: «Χειρουργός του Ευαγγελισμού σύστησε τον ψευτογιατρό στον πατέρα μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This