Έδειρε άγρια την γυναίκα του γιατί ήθελε τηγανητές πατάτες και του έφτιαξε ψαρόσουπα!

18 μήνες με αναστολή, υπό τον όρο να μην πλησιάζει στα 100 μέτρα την 43χρονη σύντροφό του

Must Read

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με θύμα μια 43χρονη και θύτη τον 59χρονο άντρα της σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο 59χρονος μπήκε στο σπίτι με την 2 χρονών κόρη τους και εκεί βρισκόταν η 43χρονη και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά τους, 9 και 5 χρονών. Όταν είδε ότι αντί για τηγανητές πατάτες είχε μαγειρέψει ψαρόσουπα έγινε έξαλλος! Μάλιστα της είπε ότι αυτό δεν είναι φαγητό για παιδιά!

Όταν η 43χρονη προσπάθησε να τον ηρεμήσει λέγοντάς του ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό, μιας και όλα συνέβαιναν μπροστά στα παιδιά, την χτύπησε κρατώντας μάλιστα στην αγκαλιά του την μικρή τους κόρη! Τα δυο άλλα παιδιά έτρεξαν τρομαγμένα να κρυφτούν και το ξυλοφόρτωμα συνεχίστηκε.

Η γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία και το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου τον καταδίκασε ερήμην με ποινή 18 μηνών με αναστολή, υπό τον όρο να μην πλησιάζει στα 100 μέτρα την 43χρονη σύντροφό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This