Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μια υπόθεση, κρατούμενος για τη νέα δίωξη

Θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι να απολογηθεί για τη νέα μήνυση σε βάρος του

Must Read

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την απολογία του σήμερα ενώπιων του ανακριτή για τις δύο υποθέσεις που αφορούν τα ροζ βίντεο  με πρωταγωνίστριες πρώην συντρόφους του που τον κατήγγειλαν ότι ανέβασε τις προσωπικές τους στιγμές σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι αύριο, έως ότου απολογηθεί και για την τρίτη κατά σειρά μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του το Σαββατοκύριακο.

Εισαγγελέας και ανακριτής συμφώνησαν να του επιβληθούν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, για τη μήνυση που κατατέθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο για παρόμοια υπόθεση διαρροής προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο, του ασκήθηκε νέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και ο 58χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

Σύμφωνα με το GRtimes, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος που έκανε Χριστούγεννα στα κρατητήρια εμφανίστηκε έκπληκτος για τις δικαστικές εξελίξεις σε βάρος του και υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει ποιος διέρρευσε τα βίντεο σε ροζ ιστοσελίδες.

Ο δικηγόρος του Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακουράς, από πλευράς του, υποστηρίζει ότι ο πελάτης του έδειξε μεταμέλεια και ζητάει συγγνώμη για τις πράξεις του, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει κατεβάσει τα βίντεο από το 2019. Μάλιστα όπως σημείωσε, ο πελάτης του παραδέχθηκε όσα τέλεσε και όχι όσα του έχουν καταλογίσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This