Ελεύθερος ο τράπερ Light – Αναβλήθηκε η δίκη στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών

Must Read

Αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ «Light» Χρήστου Ιωαννίδη, ο οποίος είχε συλληφθεί τα ξημερώματα έχοντας στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Ο καλλιτέχνης και ο μάνατζέρ του συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Εκβιαστών λίγο πριν την εμφάνιση του σε μπαρ στο Κολωνάκι, μετά από βίντεο και φωτογραφίες του με «πόζες» στα stories του Instagram που τον απεικόνιζαν με τρία όπλα περασμένα στο παντελόνι του.

Μετά από έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί στο αυτοκίνητο του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • δύο σακουλάκια με εννέα γραμμάρια κάνναβης,
  • δύο καρτέλες με εννέα ναρκωτικά χάπια Xanax και
  • 18.355 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ένα τσεκούρι,
  • ένα μαχαίρι 29 εκατοστών,
  • δύο σφαίρες των 38 χιλιοστών και
  • συσκευή εκπομπής φωτεινών σημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίο άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αποκλειστικά για δίκη τους χρήση, παράνομη οπλοκατοχή από κοινού και παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

Ο τράπερ διώκεται επιπλέον για διακεκριμένη οπλοφορία μέσα στο κέντρο διασκέδασης με τα τρία όπλα με τα οποία απεικονίζεται στο Instagram. Στη συνέχεια παραπέμφθηκαν για να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου και οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This