Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο Novartis και το Σαμαρά

Must Read

Ανοιχτός να γίνει συζήτηση σε ειδική επιτροπή στη Βουλή για τη Novartis και τις καταγγελίες Σαμαρά ότι υπάρχουν νέα «στοιχεία» που δείχνουν σκευωρία είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ. Κομματικές πηγές υπενθυμίζουν ότι το έχει ήδη προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας και εκτιμούν ότι όλος ο θόρυβος προέρχεται από την απόπειρα του Αντώνη Σαμαρά να επιβάλλει την δική του ατζέντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Μπορεί να αναζητά δικαίωση για τις προσωπικές του βλέψεις, αφού περίμενε να γίνει Επίτροπος και τελικά η κυβέρνηση όχι μόνο έκανε Επίτροπο τον κ. Σχοινά, αλλά έγινε και Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, που ο κ. Πέτσας έλεγε πριν ένα μήνα ότι δεν προτείνουν τον κ. Σαμαρά γιατί δε θα πάρει η Ελλάδα θέση Αντιπροέδρου», λένε χαρακτηριστικά στον ΣΥΡΙΖΑ.
Στην Κουμουνδούρου είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν «υπουργικές αποφάσεις με υπερτιμολογήσεις των φαρμάκων που στοίχησαν δισεκατομμύρια στους ασφαλισμένους και το ελληνικό Δημόσιο».

Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης Σπύρος Λάππας προκάλεσε τη ΝΔ να προχωρήσει για «να μάθει το πανελλήνιο τι ακριβώς έχει συμβεί με το σκάνδαλο του φαρμάκου μέσα στα χρόνια της κρίσης και των μνημονίων. Όταν έκοβαν με το ένα χέρι την φαρμακευτική δαπάνη και έμενε κόσμος χωρίς φάρμακα και με το άλλο υπέγραφαν υπερτιμολογήσεις».

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενες στις καταγγελίες Σαμαρά για «Ρασπούτιν» επεσήμαναν ότι «ο σεβασμός στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης δε μπορεί να είναι αλα καρτ. Δεν μπορεί οι ίδιοι δικαστικοί λειτουργοί τη μια μέρα να είναι σκευωροί και την άλλη μέρα να είναι άξιοι συγχαρητηρίων επειδή έθεσαν στο αρχείο συγκεκριμένες υποθέσεις». Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση Novartis τέθηκε στο αρχείο όσον αφορά τον Α. Σαμαρά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This