Ο Παναγιωτόπουλος αντί να κατεβάσει το υλικό απλά άλλαξε user-name

Ο πορνο-Στάθης άλλαξε απλώς ονομασία στο προφίλ του από το οποίο ανέβαζε τα ροζ βίντεο με τις συντρόφους του

Must Read

Ο ανθρώπινος νους δεν χωράει την «αρρώστια» του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος, αντί να διαγράψει τα προφίλ του στις ιστοσελίδες πορνό στις οποίες διοχέτευε φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές των πρώην συντρόφων του, απλώς τους… άλλαξε όνομα λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος!

Την αποκάλυψη έκανε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος μιας εκ των δύο γυναικών που έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην μέλους των «Ράδιο Αρβύλα» για δημοσίευση προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο:

«Το καινούργιο στοιχείο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος άλλαξε το όνομα του προφίλ του, δεν διέγραψε τον λογαριασμό του. Και εγώ, όταν το αντιλήφθηκα, έπεσα από τα σύννεφα. Αυτό συνέβη αυτή την εβδομάδα. Έγινε καταγγελία και παρατηρήσαμε ότι έχει τροποποιήσει το όνομα που χρησιμοποιούσε. Για να συμβεί αυτό πρέπει να έχεις κωδικούς, δεν μπορεί να το κάνει κάποιος τρίτος» αποκάλυψε ο κ. Λύτρας μιλώντας στον Alpha. Παράλληλα, τόνισε:

«Αυτή η πληροφορία με ξεπερνά. Ένας σώφρων άνθρωπος το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να τα διαγράψει όλα. Έχουν έρθει στην αντίληψή μου πολλά πράγματα – κάποια δεν τα αξιολογώ ποινικά, αλλά ανθρώπινα. Ποινικά δεν αλλάζει κάτι. Το αδίκημα είναι να κάνεις ανάρτηση, όχι να έχεις προφίλ. Η ιστοσελίδα είναι παράνομη, δεν τη διατηρεί αυτός – αυτός συμμετέχει».

Τι ισχυρίστηκε

Στην απολογία του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε υποστηρίξει ότι είχε κατεβάσει τα ακατάλληλα βίντεο που ανέβασε χωρίς την έγκριση των πρώην συντρόφων του και δεν ξέρει ποιος τα ανέβασε ξανά.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Λύτρας, η 28χρονη εντολέας του, η οποία είναι κόρη φίλου του παρουσιαστή, εντόπισε και τρίτο βίντεο με προσωπικές στιγμές της σε άλλη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου που δεν γνώριζαν, με αποτέλεσμα να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Ο κ. Λύτρας επεσήμανε πόσο δύσκολο είναι να αφαιρεθούν αυτά τα βίντεο από το διαδίκτυο:

«Είναι σχεδόν απίθανο να μπορέσεις να κατεβάσεις αυτά τα βίντεο. Αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πας σε τεχνικό, είναι υπερβολικά δύσκολο και πολύ δαπανηρό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This