Στον Άρειο Πάγο ο Βαξεβάνης για το σκάνδαλο Novartis – Μεγάλο κύμα συμπαράστασης

Επιχειρούν να ξεφορτωθούν «ενοχλητικούς» δημοσιογράφους που έκαναν τη δουλειά τους!

Must Read

Με χειροκροτήματα από πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε έξω από το δικαστήριο, βγήκε από τον Άρειο Πάγο το μεσημέρι της Τετάρτης ο Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος βρέθηκε ενώπιων της ανακρίτριας, Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου μετά τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για το σκάνδαλο της Novartis.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο δημοσιογράφος και εκδότης κλήθηκε ως κατηγορούμενος για την σκανδαλώδη υπόθεση, ξέσπασε μεγάλο κύμα αντιδράσεων με πολλούς να καταδικάζουν την προσπάθεια φίμωσης της ελευθερίας του Τύπου.

O εκδότης απολογείται ως κατηγορούμενος για συνέργεια σε κατάχρηση εξουσίας από κοινού δια της μεταχείρισης παρανόμως εκβιαστικών μέσων, για συνέργεια σε κατάχρηση εξουσίας δια της εκθέσεως σε δίωξη ή τιμωρία αθώου κατά συρροή, για συνέργεια σε παράβαση καθήκοντος και για εγκληματική οργάνωση για την υπόθεση Novartis, με την κυβέρνηση να επιχειρεί να «βαφτίσει» το σκάνδαλο, σκευωρία.

«Να πάω εθελοντικά φυλακή να ησυχάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκη. Και να βάλει και κάμερες στο κελί για να κάνει ριάλιτι με χορηγό τη Novartis. Αυτό που γίνεται δεν αφορά εμένα αλλά τη Δημοκρατία» επεσήμανε ο δημοσιογράφος και εκδότης.

Τον Κώστα Βαξεβάνη συνόδευαν οι δικηγόροι του Γιάννης Μαντζουράνης και Βασίλης Καπερνάρος, ενώ στο σημείο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και πολιτικά πρόσωπα όπως ο Νίκος Παππάς, Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο Παύλος Πολάκης, ο Γιώργος Μουζάλας, ο Κώστας Ζαχαριάδης κ.α.

Ο Κώστας Βαξεβάνης πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 18 Φεβρουαρίου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This