Άφαντος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στη δίκη – Τι ζήτησε η 30χρονη από τους δημοσιογράφους

Must Read

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν εμφανίστηκε στη δίκη που διεξάγεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την υπόθεση διαρροής ροζ βίντεο με προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου.

Η δίκη πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, μετά από αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος της 30χρονης, με τον πρώην παρουσιαστή να αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Μάλιστα η πλευρά της 30χρονης γυναίκας ζήτησε να αναβαθμιστεί η κατηγορία σε κακούργημα κάνοντας λόγο για «σκοπό βλάβης» επικαλούμενη την νόμο που ανέδειξε σε πρόσφατη απόφασή του ο Άρειος Πάγος. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα κι αν το Πλημμελειοδικείο είναι αρμόδιο ή όχι να δικάσει την υπόθεση, οι δικαστές επιφυλάχθηκαν και θα αποφανθούν, όταν ολοκληρωθεί η αποδεικτική διαδικασία.

H έκκληση στα ΜΜΕ

Νωρίτερα ο δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας που κατήγγειλε πρώτη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην φωτογραφήσουν το θύμα: «Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει με την έκβαση του δικαστηρίου. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, έχω αποστείλει δελτίο Τύπου, σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο. Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί (ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως» δήλωσε η δικηγόρος  Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη.

Ο 59χρονος Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία, να ανήρτησε κατ’ επανάληψη στο Διαδίκτυο υλικό σεξουαλικού περιεχομένου με την 30χρονη πρώην σύντροφό τού. Οι δε πράξεις φαίνεται να τελέστηκαν το 2016. Διά των συνηγόρων του ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας ότι έκανε προσπάθειες να «κατεβάσει» το επίμαχο υλικό και γι’ αυτόν τον λόγο απευθύνθηκε και σε ειδικό. Η υπεράσπισή του ισχυρίζεται ότι στο υλικό που διέρρευσε δεν διακρίνεται το πρόσωπο της παθούσας ή υπάρχει ασαφής απεικόνισή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο τηλεπαρουσιαστής κατηγορείται για δύο ανάλογες περιπτώσεις μετά από καταγγελίες ισάριθμων πρώην συντρόφων του. Οι υποθέσεις αυτές απασχόλησαν τις διωκτικές Αρχές, πριν από τα Χριστούγεννα, και εις βάρος του Παναγιωτόπουλου είχε ασκηθεί τότε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Μετά την απολογία του σε ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγυοδοσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This