Δίκη Folli Follie: Αποφυλακίζονται οι Κουτσολιούτσοι πριν δικαστούν!

Συμπληρώνεται το 18μηνο πριν ολοκληρωθεί η δίκη για την απάτη εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του Δημοσίου, ασφαλιστικών ταμείων και επενδυτών

Must Read

Εν μέσω της εκδίκασης του πολύκροτου σκανδάλου «μαγειρέματος» οικονομικών στοιχείων και απάτης πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του επενδυτικού κοινού, οι προφυλακισμένοι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος θα αποφυλακιστούν στις 8 Μαρτίου, καθώς συμπληρώνεται το 18μηνο προφυλάκισης τους, δίχως να έχει ολοκληρωθεί η δίκη.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη κάνει ακόμα μια φορά το… θαύμα της, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες λόγω της συμπλήρωσης του 18μηνου είχαν αποφυλακιστεί ακόμα και κατηγορούμενοι ως σεσημασμένοι «νονοί της νύκτας» πριν ολοκληρωθεί η εκδίκαση της υπόθεσης για την οποία δικάζονται.

Η λεγόμενη «επιτάχυνση» της απονομής της Δικαιοσύνης παραμένει «στα χαρτιά» και στην περίπτωση των μεγαλομετόχων της Folli Follie.

Σήμερα εξετάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας οι τελευταίες ενστάσεις των συνηγόρων των δέκα κατηγορουμένων, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν οι καταθέσεις μαρτύρων για την τεράστια οικονομική απάτη σε βάρος του Δημοσίου, των ασφαλιστικών ταμείων και επενδυτών.

Με βάση τις δικασίμους που έχουν ανακοινωθεί, δεν προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί η εκδίκαση της υπόθεσης μέχρι τις 8 Μαρτίου που λήγει το 18μηνο προσωρινής κράτησης των δύο βασικών κατηγορουμένων Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, οι οποίοι θα αποφυλακιστούν πριν ολοκληρωθεί η δίκη.

Το δικαστήριο αναμένεται να τους επιβάλλει περιοριστικούς όρους προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία τους στο ακροατήριο. Μεταξύ άλλων μπορεί να τους επιβληθεί ο όρος του κατ’ οίκον περιορισμού με «βραχιολάκι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This