Τετάρτη 16/6/2021

Δολοφόνος Σούζαν Ίτον: Πρώτη φορά ένιωσε το συναίσθημα να θέλει να σκοτώσει

«Ήθελε να προβεί σε σεξουαλική πράξη με άγνωστη, ακόμη και με βίαιο τρόπο» αναφέρει μεταξύ άλλων στην απολογία του ο 27χρονος Χανιώτης που δολοφόνησε την Αμερικανίδα Βιολόγο, Σούζαν Ίτον στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τη neakriti.gr o δράστης «ζητάει συγνώμη για την πράξη του και ομολογεί ότι εκείνος σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο που είχε εξαφανιστεί στο Κολυμπάρι Χανίων».

Στην απολογία μεταξύ άλλων σημειώνει: «Λίγο πριν φτάσει στο ύψος του δρόμου που οδηγεί στο μνημείο, ένιωσε μέσα του μια ανώτερη δύναμη η οποία τον ώθησε ώστε να ακολουθήσει τη διαδρομή της» [..]

«Αρχικά ήταν ζωντανή. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε να πάρει την Αστυνομία ή ασθενοφόρο, αλλά λόγω του ότι είχε καταλάβει ότι η κατάστασή της ήταν αρκετά σοβαρή αποφάσισε, για να μην μπλέξει χειρότερα, να δει με ποιο τρόπο θα εξαφανίσει τη γυναίκα.

Πρώτη φορά ένιωσε το συναίσθημα να σκοτώσει. Τη συγκεκριμένη περίοδο βρισκόταν σε μια ερωτική υπερένταση και ήθελε να προβεί σε σεξουαλική πράξη με άγνωστη, ακόμα και με βίαιο τρόπο, και γι’ αυτό ασέλγησε τρεις φορές σε βάρος της».

Σε βάρος του 27χρονου έχουν καταθέσει και πέντε γυναίκες, οι οποίες στο παρελθόν ισχυρίστηκαν ότι έπεσαν θύματα επίθεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ