Οπαδική βία: Προφυλακίστηκαν τρεις χούλιγκαν

Πρόκειται για δύο άντρες και μια κοπέλα, όλοι τους οπαδοί του Παναθηναϊκού

Must Read

Την προσωρινή κράτηση των τριών από τους τέσσερις οπαδούς του Παναθηναϊκού που διώκονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας μετά τις απολογίες τους.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο άντρες και η 27χρονη που φέρεται ως αρχηγός της οργάνωσης, η οποία εμπλέκεται σε περισσότερες από 15 επιθέσεις σε βάρος συνδέσμων και φιλάθλων του Ολυμπιακού, σε Αθήνα και Πειραιά.

Αντίθετα, ελεύθερος αφέθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος που είχε συλληφθεί μετά από ένταλμα στο πλαίσιο της δικογραφίας που είχε σχηματιστεί για κρούσματα οπαδικής βίας, εμπρησμούς και ληστείες. Σε αυτόν επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης παρακολούθησης αθλητικών δραστηριοτήτων σε οποιοδήποτε γήπεδο και της απαγόρευσης εμφάνισης σε συνδέσμους.

Συνολικά 24 άτομα στη δικογραφία

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν κάποια περιστατικά συμπλοκών και σωματικών βλαβών, αλλά αρνήθηκαν τις ληστείες, τη συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τους εμπρησμούς και την κατοχή εκρηκτικών που τους αποδίδεται. Στη συγκεκριμένη δικογραφία κατηγορούνται συνολικά 24 άτομα.

Σήμερα παραδόθηκε ο ένας εκ των δύο κατηγορούμενων, για τους οποίους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και αναζητούνταν. Ο συλληφθείς έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This