Η διάψευση στην απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη… ναρκισσιστική διαταραχή της Καρολάιν

Τι δήλωσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της δολοφονημένης Καρολάιν

Must Read

Στην απολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που δολοφόνησε την σύζυγό του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ισχυρίστηκε ότι η σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε πει ότι η Καρολάιν έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή.

Τους ισχυρισμούς του στυγνού δολοφόνου διέψευσε η ψυχολόγος κ. Μυλωνοπούλου, δηλώνοντας ότι αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο θα το είχε πει ενώπιων των προανακριτικών και ανακριτικών Αρχών. Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δημοσιοποιήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Με δήλωσή της η ψυχολόγος κ. Μυλωνοπούλου αναφέρει:

«Η υπογράφουσα δικηγόρος Σταματία Μάρκου ως πληρεξούσιος δικηγόρος και κατ’ εντολή της Ελένης Μυλωνοπούλου και σε σχέση με όσα διαδόθηκαν σε πανελλήνιας εμβέλειας καθημερινή πρωινή εκπομπή από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου δηλώνω ότι: Ουδέποτε η Ελένη Μυλωνοπούλου δήλωσε καθοιονδήποτε τρόπο στον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο ότι η Καρολάιν Κράουτς είχε ναρκισσιστική διαταραχή. Ωστόσο αν κάτι τέτοιο είχε λάβει χώρα προέκυπτε από τις καταθέσεις της Ελένης Μυλωνοπούλου ενώπιων των προανακριτικών και ανακριτικών Αρχών.

Αντιτιθέμεθα στην αναπαραγωγή ισχυρισμών που παρουσιάζονται δήθεν ως λεγόμενα της Ελένης Μυλωνοπούλου και τα οποία προφανώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η Ελένη Μυλωνοπούλου όσα γνωρίζει θα τα καταθέσει ενόρκως πολύ σύντομα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This