Πέτρος Φιλιππίδης: Παρών τη Δευτέρα στο δικαστήριο

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο

Must Read

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου ξεκινά η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες. Ο ηθοποιός θα παραστεί κανονικά στο δικαστήριο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Ο εντολέας του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε για την επικείμενη δίκη αλλά και την κατάσταση της υγείας του επισημαίνοντας πως «το γεγονός ότι ο εντολέας μου έχει χάσει 20 κιλά δεν έχει να κάνει με την απόφαση της δικαιοσύνης». Στη συνέχεια ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός τονίζοντας πως αυτό προϋπήρχε της φυλάκισής του και επιδεινώθηκε τώρα.

«Η δίκη είτε γίνει κεκλεισμένων των θυρών, είτε με δημοσιότητα δεν θα αλλάξει, αυτά που έχουμε να πούμε και εμείς και η άλλη πλευρά, θα λεχθούν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Μάλιστα ο κ. Δημητρακόπουλος δήλωσε πως επιθυμεί η δίκη να γίνει υπό το φως της δημοσιότητας διότι όπως υποστηρίζει ο ίδιος αυτή τη στιγμή υπάρχει μία κοινή γνώμη που δεν είναι ενημερωμένη και επηρεάζει τους δικαστές. Τόνισε δε ότι ο κατηγορούμενος θα παραστεί κανονικά στην αίθουσα του δικαστηρίου, εκτός απροόπτου, καθώς έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Κατόπιν ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα τα πει όλα ενώπιον της Δικαιοσύνης γι αυτό και έως τώρα δεν έχει δώσει κάποια συνέντευξη. «Θα πρέπει να ακουστεί επιτέλους ο λόγος του Πέτρου Φιλιππίδη» τόνισε ο δικηγόρος.

Ερωτηθείς για το εάν θα βγει μετά να κάνει δηλώσεις ο ίδιος, στην περίπτωση που η δίκη γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ο δικηγόρος απάντησε πως δεν είναι σωστό αυτό, καθώς έτσι θα γίνει μία «παράλληλη δίκη» που θα παραβιάζει την απόφαση του δικαστηρίου.

Επισήμανε ακόμη πως μόνο η απόφαση του δικαστηρίου δημοσιεύεται σε νομικά περιοδικά, όχι τα πρακτικά, και αυτή δίχως ονόματα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. «Το γεγονός ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει 20 κιλά δεν έχει να κάνει με την απόφαση της δικαιοσύνης», κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

Ελπίδα Νίνου για την 2η καταγγέλλουσα: «Χρησιμοποιεί ένα ψέμα, για να μπει στον χώρο»

Κάτια Δανδουλάκη: Ο λόγος που δεν θα παραστεί στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Πέτρος Φιλιππίδης: Η καταγγέλλουσα ήταν εκδηλωτική – Ολοκληρώθηκε η συνεύρεσή μας, σηκωθήκαμε από το πάτωμα και ντυθήκαμε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This