«Έσπασαν» τα ισόβια για τον κτηνοτρόφο που σκότωσε τον άντρα της αδερφής του

Του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου

Must Read

Πριν πέντε χρόνια ο 70χρονος σήμερα κτηνοτρόφος είχε σκοτώσει στο Μαρτίνο τον 65χρονο άντρα της αδερφής του. Το θύμα με τη γυναίκα του πήγαν να κόψουν ξύλα στο κτήμα δίπλα στη στάνη του θύτη. Εκείνος απαίτησε να φύγουν και μάλιστα πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα, για… εκφοβισμό. Όμως η μία σφαίρα βρήκε τον γαμπρό του στην κοιλιά.

Ο κτηνοτρόφος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια, όμως το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και έριξε την ποινή στα 15 χρόνια.

Ο συνήγορος υπεράσπισης Βασίλης Παπιώτης, σχολίασε την ομόφωνη απόφαση των Τακτικών Δικαστών και Ενόρκων λέγοντας: «Πρόκειται για μία Δίκαιη Απόφαση η οποία τιμά τον νομικό μας πολιτισμό και εκδόθηκε με την συμμετοχή των συμπολιτών μας στην θέση των κρινόντων. Η ορθή και αιτιολογημένη κρίση του Δικαστηρίου στηρίχθηκε πράγματι στην προσωπικότητα του δράστη και στον έντιμο βίο του πριν τη διάπραξη του αδικήματος, κάνοντας δεκτό τον σχετικό ισχυρισμό του».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This