Ασύλληπτα βασανιστήρια σε 4 αδερφούλες στην Κρήτη! Στη φυλακή η μάνα-τέρας και ο πατριός 

Τις κλείδωναν χωρίς νερό και φαγητό, τις κακοποιούσαν και τις ανάγκαζαν να κάνουν μπάνιο μπροστά σε φίλους τους!

Must Read

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι ασύλληπτες πράξεις μιας μητέρας και του συντρόφου της σε βάρος των τεσσάρων ανήλικων παιδιών της, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η μάνα-τέρας και ο 59χρονος σύντροφός της κλείδωναν τα παιδιά στο δωμάτιο και τα άφηναν χωρίς νερό και φαγητό, ενώ δεν έλειπε η κακοποίηση και οι «περίεργες» προσταγές, να κάνουν μπάνιο μπροστά σε φίλους του πατριού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ζευγάρι κρίθηκε ένοχο από Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, το οποίο επέβαλλε ποινή φυλάκισης 7 έτη και 5 μήνες στην μητέρα και ποινή φυλάκισης 8,5 έτη στον 59χρονο.

Οι καταθέσεις των κοριτσιών ηλικίας 17, 15 10 και 8 ετών προκαλούν ανατριχίλα, ενώ συγκλονιστικό είναι και το γράμμα που έγραψε η μεγαλύτερη αδερφή στην παιδοψυχίατρο που παρακολουθούσε εκείνη και τις αδερφές της. Η 17χρονη βάζει σε εισαγωγικά την λέξη «μαμά», εκφράζοντας την πικρία και την απορία της που η μητέρα της δεν αντέδρασε ποτέ στις βίαιες πράξεις του συντρόφου της απέναντι στα παιδιά της.

Tις ανάγκαζε να κάνουν μπάνιο μπροστά σε φίλους του

Όπως κατέθεσαν τα ανήλικα κορίτσια, η μητέρα τις άφηνε μόνες τους για ώρες στα πάρκα του Ηρακλείου και τους επέβαλλε να ζητιανεύουν. Στη συνέχεια, όταν γνώρισε τον 59χρονο, άρχισε ένας νέος κύκλος φρίκης, με τον ίδιο να τα κακοποιεί σωματικά και λεκτικά. Ο ίδιος δεν τους επέτρεπε να πηγαίνουν καθημερινά στο σχολείο, ενώ τις κλείδωνε στο δωμάτιο και τις άφηνε για ώρες χωρίς νερό και τροφή. Μάλιστα τις ανάγκαζε να κάνουν μπάνιο ανά δύο, μπροστά σε φίλους του που έμεναν συχνά στο σπίτι. Όσες φορές τις άφηνε να πάνε στο σχολείο, τις έστελνε απεριποίητες με σκισμένα και βρώμικα ρούχα.

Όπως κατέθεσαν οι ανήλικες, ο 59χρονος τις τρομοκρατούσε να φαίνονται χαρούμενες στην παιδοψυχίατρο και στην κοινωνική λειτουργό.

Οι ανήλικες αδερφές πλέον έχουν αφήσει πίσω τους την φρίκη και ζουν ήρεμες με τον πατέρα τους και πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This