Παραπέμπεται σε δίκη ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ με την κοκαΐνη

Must Read

Στο Γ΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων παραπέμφθηκε να δικαστεί ο πρώην αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτης Ευστρατίου για την κατοχή κοκαΐνης στο σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για τον επί σειρά ετών σύντροφο της πρώην προέδρου του ΣτΕ Μαίρης Σαρπ, ενώ είχε φιλικές σχέσεις με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο 66χρονος πρώην αντιπρόεδρος του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου της χώρας θα δικαστεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο για προμήθεια και κατοχή ποσότητας ναρκωτικών αποκλειστικά προς ιδία χρήση και διανομή εξ ιδίας ποσότητας ναρκωτικών χωρίς κέρδος, σε βαθμό πλημμελήματος.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2021 μετά την σύλληψη 26χρονου Ρομά έξω από το σπίτι του Π. Ευστρατίου. Ο νεαρός αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως είχε δεχθεί μήνυμα από τον τότε ανώτατο δικαστικό λειτουργό μέσω της σελίδας γνωριμιών GRINDR προκειμένου να μεταβεί στο σπίτι του στην Ηλιούπολη. Εκεί πήγε μαζί με ακόμα δύο φίλους του, έναν 24χρονο Αλβανό και έναν 32χρονο από τις Φιλιππίνες, οι οποίοι τον περίμεναν σε αυτοκίνητο. Το σταθμευμένο όχημα κίνησε τις υποψίες αστυνομικού που ειδοποίησε ενισχύσεις. Όταν κατέβηκε ο 26χρονος από την πολυκατοικία όπου μένει ο Π. Ευστρατίου, συνελήφθησαν.

Στην κατοχή των τριών νεαρών, βρέθηκε μικροποσότητα κοκαϊνης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δικαστή, βρέθηκαν υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας σε γυάλινο φιαλίδιο στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι του. Αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις νεαροί καταδικάστηκαν τον περασμένο Μάρτιο από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Από την πλευρά του ο Π. Ευστρατίου που παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την κοκαΐνη και ότι «προσποιήθηκε ότι δοκιμάζει» επειδή τον πίεσε ο 26χρονος. Όμως οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν και παραπέμπεται σε δίκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This