Θα μιλήσει ο κολλητός του 14χρονου Μάκη που αυτοκτόνησε

Στενός φίλος του παιδιού θα ξεκαθαρίσει αν κρεμάστηκε λόγω bullying ή σε «δοκιμασία» βλέποντας ένα από τα ριψοκίνδυνα βιντεάκια στο διαδίκτυο

Must Read

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος χαρακτηρίζουν κρίσιμη την κατάθεση του κολλητού φίλου του 14χρονου Μάκη, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο του σπιτιού του στα Σεπόλια, και περιμένουν να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του μαθητή. Oμως ο φίλος του άτυχου αγοριού που ήταν να καταθέσει την περασμένη Κυριακή νόσησε με κορωνοϊό κι έτσι η κατάθεσή του θα προγραμματιστεί εκ νέου.

Δύο εκδοχές

Ο κολλητός φίλος του 14χρονου θα βοηθήσει τις Αρχές να διαπιστώσουν αν ο ανήλικος αυτόχειρας αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με το bullying που του έκαναν οι συμμαθητές του, και γι’ αυτό αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του δι’ απαγχονισμού, ή αν έπεσε θύμα ενός τραγικού ατυχήματος τη στιγμή που δοκίμαζε ένα από τα ριψοκίνδυνα «παιχνίδια» που προωθούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο διαδίκτυο και οδηγούν εφήβους να θέτουν σε δοκιμασία τις αντοχές και τα όριά τους.

Το τελευταίο ενδεχόμενο κερδίζει περισσότερο έδαφος τις τελευταίες μέρες, καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 14χρονος έβλεπε σχετικά βιντεάκια στο διαδίκτυο. Παράλληλα, και οι περιγραφές των αστυνομικών που βρέθηκαν πρώτοι στο δωμάτιο του Μάκη ενισχύουν αυτή την εκδοχή, καθώς διαπίστωσαν, μεταξύ άλλων, ότι ο 14χρονος έκανε μια προσπάθεια να χαλαρώσει τη ζώνη που ήταν περασμένη στον λαιμό του.

Η κατάθεση του φίλου του 14χρονου Μάκη θεωρείται σημαντική, αφού από τις υπόλοιπες 15 που έχουν λάβει οι αστυνομικοί δεν υπάρχουν κοινά στοιχεία που να δείχνουν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, αν δηλαδή η αυτοκτονία του αγοριού έγινε λόγω του σχολικού εκφοβισμού ή αν ήταν ατύχημα στο πλαίσιο ενός «παιχνιδιού».

Μάλιστα, ούτε καν οι καταθέσεις των γονιών του 14χρονου ταυτίζονται! Ο πατέρας του μαθητή μίλησε για τo bullying που είχαν υποστεί ο Μάκης και άλλοι μαθητές και ζήτησε να διερευνηθεί η πιθανότητα ο γιος του να «έφυγε» εξαιτίας αυτής της βάναυσης συμπεριφοράς. Αντίθετα, η μητέρα του μαθητή κατέθεσε ότι δεν είχε διαπιστώσει να απασχολούσε το παιδί της ο εκφοβισμός που υφίστατο στο σχολείο.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στον θάνατο του 14χρονου Μάκη;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This