Τι άλλο πρέπει να γράψει ο Άδωνις για να παρέμβει επιτέλους ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;

Έχουμε πλέον και πλαστογραφία εγγράφου στην χαλκευμένη δικογραφία περί «σκευωρίας» και ακόμα δεν υπάρχει παρέμβαση!

Must Read

Αδιαμφισβήτητο γεγονός πλέον η πλαστογραφημένη μετάφραση εγγράφου του FBI, προκειμένου να εισαχθεί στην δικογραφία περί σκευωρίας Novartis, έτσι ώστε να μην προκαλέσει πρόβλημα στο «στήσιμο».

Ο λόγος της πλαστογραφίας είναι σαφέστατος. Δεν μπορεί να στήνεται ολόκληρο κατηγορητήριο περί σκευωρίας κατά πολιτικών προσώπων και να βρεθεί ξαφνικά μέσα στην δικογραφία ένα έγγραφο της αμερικανικής δικαιοσύνης το οποίο θα αναφέρει ξεκάθαρα χρηματισμούς πολιτικών προσώπων με ονοματεπώνυμο.

Δημοσιεύματα φέρουν την ανακρίτρια να ζήτησε την συγκεκριμένη μετάφραση. Λόγω γεγονός που εάν ισχύει, είναι μία κραυγαλέα απόδειξη για την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη ζοφερή υπόθεση.

Το σημαντικό στοιχείο όμως είναι άλλο. Ο υπουργός ανάπτυξης που σήμερα έχει βγει για να υπερασπιστεί τον Λοβέρδο, πριν από λίγα χρόνια επέμενε ότι δεν υπάρχει κανένα έγγραφο του FBI με όνομα πολιτικού.

Σήμερα, ο ίδιος άνθρωπος βγαίνει και ομολογεί ότι υπήρχε τέτοιο έγγραφο. Αφού βέβαια έχει στηθεί το κατηγορητήριο κατά έντιμων εισαγγελέων και δημοσιογράφων που προσπαθούσαν να διερευνήσουν την υπόθεση.

Οι δύο αναρτήσεις του Άδωνι

Αναρωτιόμαστε πραγματικά πως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας δέχεται  να μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που ανέχθηκε αυτά τα τέρατα. Να βλέπει να αρχειοθετούνται υποθέσεις υπουργών παρά το ότι βρίσκονται στοιχεία για βρώμικο χρήμα το οποίο όμως βαφτίζεται «απροσδιόριστο», παρά το ότι ταυτίζεται πλήρως με τις μαρτυρίες για τον χρηματισμό τους.

Εάν δεν προστατεύσει η ελληνική δικαιοσύνη τα εθνικά και κοινωνικά συμφέροντα, ποιος θα το κάνει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This