Προφυλακίστηκε ο προπονητής πολεμικών τεχνών – Φρίκη προκαλούν οι καταγγελίες των παιδιών

«Μια φορά στο αυτοκίνητό του μου ζήτησε να του κάνω στοματικό» καταγγέλλει η 20χρονη σήμερα αθλήτρια

Must Read

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών στην Κρήτη, ο οποίος μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σε βάρος του 46χρονου έχουν ασκηθεί κακουργηματικές διώξεις για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων, μετά από τις σοκαριστικές καταγγελίες 8 μαθητών του.

Συνολικά 7 αγόρια και ένα κορίτσι κατέθεσαν ότι ο προπονητής τους προσέβαλε, τους υποτιμούσε και τους έβαζε να του κάνουν μασάζ, ενώ εκείνος ήταν ξαπλωμένος με το εσώρουχό του και έβλεπε πορνό.

Αρνείται τις κατηγορίες

Από πλευράς του ο 46χρονος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για συκοφαντίες που στόχο έχουν να σπιλώσουν το όνομά του.

«Πραγματικά είναι λυπηρό και θλιβερό αυτό που γίνεται για έναν άνθρωπο που μπορεί να είναι αυστηρός και ιδιαίτερα απαιτητικός και πειθαρχημένος αλλά, όπως γνωρίζει πολύ καλά όλη η κοινωνία του Αγίου Νικολάου, όλα αυτά είναι ανυπόστατα και αναληθή», δήλωσε ο δικηγόρος του Βαγγέλης Στρατουδάκης στο cretapost κα πρόσθεσε: «Όλες οι καταγγελίες των παιδιών που αναφέρουν για δήθεν σεξουαλική παρενόχληση ή ασέλγεια ή θωπεία δεν υφίστανται. Αυτά είναι προϊόντα νοσηρής φαντασίας».

Επιπλέον, ο ίδιος έκανε λόγο για υποκινούμενη επίθεση από αντίπαλο του προπονητή: «Οι καταγγέλλοντες ανήκουν πλέον σε άλλο προπονητή και άλλη σχολή. Πρόκειται για το αντίπαλο σωματείο και είναι καθαρά κίνηση προκειμένου να θίξει την υπόληψη του 46χρονου. Μάλιστα, τα τελευταία τρία παιδιά που καταγγέλλουνε ο προπονητής έχει αρνηθεί να τους δώσει την καρτέλα αθλητή για να μην κάνουν μεταγραφή και γι’ αυτό γίνεται η καταγγελία. Είναι θλιβερό να προσπαθούνε να θίξουν και να σπιλώσουν έναν άνθρωπο με σκοπό να τον τιμωρήσουν για να του πάρουν μαθητές».

Ο προπονητής παραδέχτηκε ότι είχε αυστηρή συμπεριφορά με τα παιδιά και αναφέρει ότι ήταν απαιτητικός προκειμένου να διαπρέψουν στο άθλημα: «Ο 46χρονος αναφέρει πως είχε αυστηρή συμπεριφορά στα παιδιά ειδικά όταν έχαναν κάποιους αγώνες με την έννοια ότι φώναζε στα παιδιά μπροστά σε κόσμο. Γιατί όπως αναφέρει δεν μπορούσε να διανοηθεί πως ο αθλητής του που είχε μαύρη ζώνη έχασε σε διοργάνωση από κάποιον που είχε μπλε ζώνη επειδή ήταν απρόσεκτος. Άλλο όμως να του φωνάζεις και άλλο να καταγγείλεις πράγματα που δεν υπήρχαν».

«Κατά τη διάρκεια του μασάζ είχε πιάσει το χέρι μου και το έβαλε στο μόριό του»

Την ίδια ώρα, νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από τις καταγγελίες των μαθητών, προκαλούν ανατριχίλα.

Η 20χρονη σήμερα κοπέλα που τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια, περιέγραψε ότι βρήκε τη δύναμη να μιλήσει μετά από πέντε χρόνια: «Όταν ξεκίνησα ήταν Ιούνιος του 2017. Ήμουν 15 χρονών, δεν τα είχα κλείσει καν… Ένα μήνα μετά που ξεκινήσαμε προπονήσεις σταμάτησαν όλα τα παιδιά λόγω της βαρβαρότητας της προπόνησης. Εμένα μου άρεσε αυτή η βαρβαρότητα, αλλά δεν πίστευα ότι θα με έβαζε να κάνω σπαγγάτο όχι μέχρι εκεί που μπορώ, αλλά μέχρι εκεί που θέλει αυτός, για να έρθει από πίσω μου να με αγκαλιάσει, να με πιάσει από τη μέση και να κάνει το γοφό του μπροστά πίσω από την πίσω μου πλευρά» αποκάλυψε η κοπέλα στο Live News και πρόσθεσε:

«Κατά τη διάρκεια του μασάζ είχε πιάσει το χέρι μου και το έβαλε στο μόριό του. Κάθε φορά που ερχόταν κάποιος απομάκρυνε το χέρι του, λες και μιλούσαμε απλά. Και πάλι δεν είχα πονηρευτεί… Μια φορά στο αυτοκίνητό του μου ζήτησε να του κάνω στοματικό. Όχι απλά του αρνήθηκα, του είπα “δάσκαλε, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα”» πρόσθεσε.

Αίσθηση προκαλεί και η κατάθεση ενός 16χρονου σήμερα αθλητή, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο προπονητής τον έβαζε να του κάνει μασάζ, ενώ εκείνος ήταν 7 χρονών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This