«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω» λέει η 31χρονη που μαχαίρωσε τον σύζυγό της στη Θεσσαλονίκη

Στον εισαγγελέα η νεαρή γυναίκα που μαχαίρωσε στον θώρακα τον σύζυγό της

Must Read

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας η 31χρονη γυναίκα που μαχαίρωσε τον σύζυγό της σε πανηγύρι του χωριού Μικρή Βόλβη, στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Κυριακής.

Σε βάρος της 31χρονης με καταγωγή από τη Βουλγαρία ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια της Γιορτής της Λιπαριάς, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα και ο σύζυγός της καβγάδισαν. Τότε, η 31χρονη φέρεται να άρπαξε ένα μαχαίρι και να τραυμάτισε τον άντρα της της στον θώρακα. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου και νοσηλεύεται, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

https://www.youtube.com/watch?v=t0X630GEIRc

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η 31χρονη η οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον 33χρονο συζυγό της, είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του πριν από μερικούς μήνες, καταγγέλοντας τον για ενδοοικογενειακή βία.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της κατηγορούμενος, ανέφερε ότι η 31χρονη υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον σύζυγό της, ενώ έκανε λόγο για ατύχημα: «Η πελάτισσα μου υποστηρίζει ότι ήταν τυχαίο γεγονός, δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος πρόθεση και ότι σε μια στιγμή που βρίσκονταν στο πανηγύρι του χωριού τους έγινε εκεί το ατύχημα. Δεν υπήρχε καμία διαφορά μεταξύ τους για να προκληθεί κάτι κακό από τον έναν στον άλλον» δήλωσε ο Λάζαρος Μησανίδης και πρόσθεσε: «Αν έχεις ανθρωποκτονο πρόθεση δεν θα το κάνεις σε ένα πανηγύρι που είναι γεμάτο κόσμο. Δεν γνωρίζω αν είχε προβλήματα με τον σύζυγό της ούτε αν είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία», είπε ο κ. Μησανίδης, προσθέτοντας ότι η εντολέας του δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό στον σύζυγό της και ότι κρατούσε το μαχαίρι διότι εκείνη τη στιγμή έτρωγαν.

https://www.youtube.com/watch?v=x2mN25JRrmo

Από πλευράς του ο δικηγόρος του 33χρονου ανέφερε: «Ο εντολέας μου χθες δέχθηκε μια επίθεση από τη σύζυγό του με άμεσο στόχο τη θανάτωσή του. Αυτό προκύπτει και από τον τρόπο – από το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και ότι τον μαχαίρωσε απευθείας στην καρδιά. Προκύπτει, επίσης, από μαρτυρίες καταθέσεις, ότι μετά την μαχαιριά, συνέχισε να προσπαθεί να τον εξοντώσει κυριολεκτικά. Επίσης, προκύπτει ότι από τις συνομιλίες που είχε τις προηγούμενες ώρες, το είχε προσχεδιασμένο. Αρα μιλάμε για μια απόπειρα ανθρωποκτονίας που δεν είναι τετελεσμένη καθαρά από εξωγενείς παράγοντες που εκείνη τη στιγμή επενέβησαν και απετράπη το μοιραίο» είπε ο Θοδωρής Καραγιάννης ενώ ταυτόχρονα χαρακτήρισε προσχηματική την καταγγελία που είχε κάνει η γυναίκα για ενδοοικογενειακή βία.

https://www.youtube.com/watch?v=DmaBxQ9Tm_Y

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This