Εκβιάζει τη Δικαιοσύνη ο Σάμπυ Μιωνής!

Ως πότε η ηγεσία του Αρείου Πάγου θα ανέχεται να διασύρει τους Έλληνες δικαστές και εισαγγελείς;

Must Read

Πρωτοφανής εμπαιγμός του κύρους της ελληνικής Δικαιοσύνης από τον Ελληνοϊσραηλινό επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή ο οποίος κατακρίνει την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ελένη Μετσοβίτου – Φλουρή για την απαλλακτική της πρόταση στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο σχετικά με τη δήθεν σκευωρία στο σκάνδαλο Novartis.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός έκρινε πως δεν τίθεται ζήτημα ποινικών ευθυνών για τις έωλες καταγγελίες του Μιωνή, προκαλώντας την αντίδραση του με ανακοίνωση στην οποία καταφέρεται με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα, θίγοντας το κύρος της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Μάλιστα κατόπιν εορτής και μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας, ισχυρίζεται ότι θα δώσει νέα αποδεικτικά στοιχεία, μεταξύ των οποίων και ηχητικό υλικό. Αλήθεια γιατί δεν έδωσε τα υποτιθέμενα «αποδεικτικά στοιχεία» κατά τη διάρκεια της έρευνας από τον Άρειο Πάγο; Μήπως γιατί πρόκειται για παράνομες ηχογραφήσεις που δεν μπορούν να σταθούν ενώπιον κανενός δικαστικού λειτουργού; Απροκάλυπτα ο εμπλεκόμενος στη «λίστα Λαγκάρντ» για φοροαποφυγή, Σάμπυ Μιωνή, εμπαίζει τη Δικαιοσύνη!

Και δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρεται σε βάρος εισαγγελικών λειτουργών που ασχολήθηκαν με δικαστικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ομολογία του ίδιου μέσω του προηγούμενου παράνομου ηχητικού που είχε προσκομίσει, για τις απειλές κατά Ελλήνων εισαγγελέων, τις συκοφαντίες και τον εκβιασμό ολόκληρου του ελληνικού κράτους προκειμένου να κουκουλώσει τις υποθέσεις που τον αφορούσαν! Εκβιαστικές τακτικές οι οποίες έθεταν σε κίνδυνο όχι μόνο το κύρος της ελληνικής δικαιοσύνης αλλά και τα εθνικά μας συμφέροντα, αφού ο Μιωνή είχε διαμηνύσει (Όπως προκύπτει από το ηχητικό) στον πρώην γραμματέα κατά της διαφθοράς Γιώργο Βασιλειάδη όπως και στον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, ότι εάν δεν «τελειώνουν» με τις υποθέσεις του, θα διέσυρε διεθνώς την Ελλάδα και τους εισαγγελικούς λειτουργούς της, ως «αντισημίτες»!

Το ερώτημα που τίθεται είναι ως πότε η ηγεσία του Αρείου Πάγου θα ανέχεται τον άτυπο εκβιασμό και την προσβολή των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών από τον Ελληνοϊσραηλινό επιχειρηματία; Ως πότε θα θεωρούν κάποιοι την Ελλάδα ως μπανανία; Εάν ο Μιωνή είχε κάνει αντίστοιχα αίσχη σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα της Δύσης, αυτή τη στιγμή η θέση του θα ήταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Εδώ έχουμε το πρωτοφανές, ο συκοφάντης της Ελλάδας και εκβιαστής της δικαιοσύνης να παριστάνει τον κατήγορο, επειδή δυστυχώς ως φαίνεται κρατάει κάποιους πολιτικούς στο χέρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This