Κενά και αντιφάσεις εντόπισε η ψυχολόγος που όρισε η ανακρίτρια, στις συζητήσεις με τον Μάνο Δασκαλάκη

Απουσία συναισθημάτων, έξι σχεδόν μήνες μετά τον θάνατο του τρίτου του παιδιού

Must Read

Χωρίς κανένα συναίσθημα και γεμάτες με αντιφάσεις και κενά οι συνομιλίες της ψυχολόγου που όρισε η 18η τακτική ανακρίτρια με τον Μάνο Δασκαλάκη, για να σκιαγραφήσει την προσωπικότητά του. Τέσσερις φορές συναντήθηκαν και σε όλες εμφανίζει κενά για τις στιγμές των παιδιών του, αλλά και απουσία συναισθημάτων, έξι σχεδόν μήνες μετά τον θάνατο του τρίτου του παιδιού.

«Την έχω για όλα πλέον ικανή αλλά δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να τα κάνει όλα αυτά. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά μου. Μπορεί να το έχει κάνει αλλά εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ. Ξέρετε τι έχω πάθει; Έπαθα ένα κενό από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας και μετά. Ήταν σα να μην είχε γίνει τίποτε πιο πριν. Σαν να έπαθε η Τζωρτζίνα αυτό και να χάθηκε ο κόσμος. Η Τζωρτζίνα ήταν η ζωή μου. Για μένα ήτανε τα πάντα αυτό το παιδί» είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει στην έκθεσή της η ψυχολόγος, ο Μάνος Δασκαλάκης παρουσιάζει συναισθηματική αποσύνδεση και αναφέρεται στα παιδιά τους όχι με τα ονόματά τους, αλλά με την σειρά γέννησής τους!

«Η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου το παιδί και η Μαλένα της Ρούλας. Η Μαλένα είχε γεννηθεί την ίδια μέρα και ώρα με την Ρούλα. Είναι ένα συν που προστίθεται ακόμη στην σχέση τους. Το δεύτερο παιδί η μητέρα της, την τάιζε και την φρόντιζε με το ζόρι. Η ίδια δεν το ήθελε. Μετά το παραδέχθηκε. Κάποια στιγμή της έβαλα χέρι. Είναι το παιδί σου, τι κάνεις; Κι έτσι συνήλθε. Ήταν διστακτική με τη Μαλένα, τότε. Μετά έγιναν αχώριστες, σε υπερβολική δόση αχώριστες» λέει σε μια συζήτησή τους ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μάλιστα μίλησε και για την εξάρτηση της κατηγορουμένης από τον ίδιο, μέσω της γέννησης των παιδιών.




 

«Η σύζυγος μου το ήθελε πολύ (εννοεί την Ίριδα) γιατί πίστευε ότι μέσα από τη γέννηση ενός παιδιού θα δινόταν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο. Και πράγματι μας βοήθησε. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η Τζωρτζίνα δεν ανέφερε τίποτα για τις αδερφές της. Έλεγε απλά ότι η αδερφή είναι ψηλά και με προστατεύει, με συναισθηματική απόσταση».

Ενώ εντύπωση προκαλούν και τα όσα σχολίασε για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, που είδαν το φως της δημοσιότητας: «Γύρισε και μου είπε από εσένα γίνονται όλα αυτά, από εσένα μπήκε στο νοσοκομείο το παιδί, επειδή χωρίζουμε, επειδή κάνουμε. Ήθελε όλο αυτό να το ρίξει στο παιδί, να έχει μοχλό το παιδί για να με κάνει εμένα να γυρίσω πίσω, να κάνω πίσω… Μου φαίνεται κάπως υπερβολικό τα τρία αγγελάκια να τα έχει ζωγραφίσει η Τζωρτζίνα. Αν τα συγκρίνεται και με τις φιγούρες από τις άλλες ζωγραφιές, δεν ξέρω… Θεωρώ ότι ίσως τα έχει ζωγραφίσει η Ρούλα, για εντύπωση. Πάντα ήθελε να κάνει κάποια πράγματα για να κερδίζει τις εντυπώσεις, να φαίνεται κάτι περίεργο, το είχε λίγο. Μπορούσε να σου περάσει ένα ψέμα και να μη το καταλάβεις ποτέ. Και να πεις σύμπτωση;» είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This