Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

Απολογία παιδοκτόνου: Δεν ήθελα να ντροπιάσω κανέναν από την οικογένειά μου

Απολογήθηκε σήμερα ενώπιων του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η 19χρόνη που κατηγορείται για την δολοφονία του μωρού της στην Πετρούπολη, τον Φεβρουάριο του 2018.

Η κοπέλα, συναισθηματικά φορτισμένη, τόνισε στην απολογία της πως κατάλαβε δύο μήνες πριν γεννήσει ότι ήταν έγκυος.

«Κατάλαβα όταν ξάπλωσα μια ημέρα κάτι να κουνιέται. Δεν πήγα όμως στο γιατρό γιατί ντρεπόμουν. Φοβόμουν ότι θα με διώξουν από το σπίτι, δεν ήθελα να ντροπιάσω κανέναν από την οικογένεια μου» ανέφερε στο Δικαστήριο.

Με συγκλονιστικό τρόπο η κατηγορούμενη περιέγραψε τι συνέβη την ημέρα του Φεβρουαρίου του 2018 όταν γέννησε μόνη της μέσα στο μπάνιο, υποστηρίζοντας πως σηκώθηκε να πιει νερό και ένιωσε έναν ξαφνικό πόνο.

«Έπεσα κάτω και έκανα ό, τι είχα δει στο διαδίκτυο.. Η μητέρα μου χτύπαγε την πόρτα αλλά δεν της άνοιγα. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν.. Το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει. Όλα ήταν μαύρα…Μετά έκοψα τον λώρο και ακούμπησα το μωρό λίγο πιο εκεί…» τόνισε, προσθέτοντας πως προσπάθησε να βγάλει την μητέρα της από το κάδρο των ευθυνών, υποστηρίζοντας ότι εκείνη έκοψε τον λώρο , εκείνη έβαλε χαρτί στο στόμα του μωρού και στη συνέχεια ζήτησε από τη μητέρα της να της δώσει μια σακούλα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ