Δίκη για τον «δράκο με το φλάουτο»: Η κόρη μου έχασε την παιδική της ηλικία

Must Read

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό του 63χρονου, δεξιοτέχνη στο φλάουτο και μέλους της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ξεκίνησε σήμερα με καταθέσεις των γονιών του ενός από τα θύματα του μουσικού, ο οποίος δεν θέλησε να βρεθεί στο δικαστήριο.

Απόντες από την δικαστική αίθουσα ήταν και οι γονείς του δεύτερου κοριτσιού, καθώς η οικογένεια μένει πλέον μόνιμα στην Δανία.

Στις καταθέσεις τους, η μητέρα και ο πατέρας της 11χρονης είπαν πως το παιδί τους έβρισκε δικαιολογίες για να μην πηγαίνει στο μάθημα του 63χρονου, χωρίς να τους έχει αποκαλύψει τι συνέβαινε στο ωδείο.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των γονιών, το παιδί τους μίλησε τελικά στην αστυνομία όταν κλήθηκε να καταθέσει με αφορμή την καταγγελία του άλλου κοριτσιού σε βάρος του καθηγητή μουσικής.

Η μητέρα της 11χρονης είπε στο δικαστήριο πως η κόρη της αισθανόταν ντροπή να μιλήσει για όσα βίωνε στο ωδείο, καθώς «αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν με την σύγχυση των παιδιών». Μεταξύ άλλων ανέφερε «Το παιδί μου την παιδική του ηλικία την έχασε, φοβάται μόνη της, θέλει να κοιμάται με τον αδελφό της, είναι πολύ επιφυλακτική με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας».

Ο πατέρας του τότε 8χρονου κοριτσιού υποστήριξε ότι η κόρη του ντρεπόταν να πει στον πατέρα της τι ακριβώς της έχει συμβεί.

«Με πήρε στο γραφείο ένας ανώτερος αξιωματικός και μου είπε τι κατέθεσε η κόρη μου. Μου είπε ότι ο κατηγορούμενος τη χάιδευε μέσα και έξω από τα ρούχα της σε επίμαχα σημεία και ότι στον υπολογιστή του υπήρχαν φωτογραφίες της»,ανέφερε, λέγοντας πως «δεν είναι γρίπη αυτό το πράγμα να φύγει με ντεπόν», εξηγώντας την ψυχική κατάσταση της υγείας του παιδιού του.

Ο μουσικός καταδικάστηκε πριν ένα χρόνο από το μεικτό ορκωτό δικαστήριο σε κάθειρξη 30 ετών, με εκτιτέα τα 25, για αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, και οδηγήθηκε στην φυλακή.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί όταν η μικρότερη από τις δύο ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο, αποκάλυψε στους γονείς της όσα είχε υποστεί επί σειρά μηνών από τα Χριστούγεννα του 2016 έως τον Ιούλιο του 2017, κατά την διάρκεια του μαθήματος από τον καθηγητή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This