Στη φυλακή οι γονείς-τέρατα που βίαζαν τα τρία τους παιδιά

Must Read

Ένοχοι για την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους κρίθηκαν οι γονείς από τη Λέρο χθες, όπως απεφάνθη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου. Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 24 ετών (εκτιτέα τα 20) στον 52χρονο πατέρα και κάθειρξη 13 ετών (εκτιτέα τα 8) στην 47χρονη μητέρα, απορρίπτοντας το αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών στον πατέρα, αλλά αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου στην μητέρα.

Τα αποτρόπαια κατά συρροή εγκλήματα εις βάρος των παιδιών εκτυλίχθηκαν στην Πλάκα της Λέρου, όπου κατοικούσαν οι γονείς μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, (γεν. στις 17.10.2004) και (γεν. στις 24.12.2008), καθώς και τον ενήλικο γιο τους, ο οποίος πάσχει από ψυχωσική συνδρομή και ήπια προς μέτρια νοητική υστέρηση.

Από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Μάιο του 2018, ο πατέρας επανειλημμένα κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του (γεν. Στις 17.10.2004). Είτε της αφαιρούσε ρούχα και εσώρουχα είτε την εύρισκε γυμνή στο υπνοδωμάτιο και στο μπάνιο και εν συνεχεία την θώπευε στο στήθος και στα γεννητικά της όργανα. Επίσης, σε άλλη περίπτωση, ο πατέρας κατηγορείται ότι επιχείρησε να έλθει σε παρά φύσιν συνουσία με την ανήλικη μετά από μπάνιο, χωρίς να πετύχει τον σκοπό του λόγω της αντίδρασης της κόρης του. Όπως ομολόγησε, στις ασελγείς πράξεις εις βάρος της ανήλικης συμμετείχε και η μητέρα της.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, με εντολή, προτροπή και καθοδήγηση του πατέρα, η ανήλικη κόρη τους αφαίρεσε τα ρούχα της και η μητέρα της, δεύτερη κατηγορούμενη, την θώπευσε στο στήθος και στα γεννητικά της όργανα προς ικανοποίηση της γενετήσιάς τους επιθυμίας. Όπως προέκυψε στο δικαστήριο, ο πατέρας είχε επιχειρήσει ασελγή πράξη και σε βάρος του ανήλικου γιου του, ενώ ενεργούσε ασελγείς πράξεις, με άγνωστο αριθμό επαναλήψεων, και εις βάρος του ενήλικου γιου του, ο οποίος λόγω της κατάστασής του ήταν ανίκανος να αντισταθεί. Το ίδιο επιχειρούσε και η μητέρα, από κοινού με τον σύζυγό της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This