Καπερνάρος για δηλώσεις Ζέτας Δούκα και Δώρας Χρυσικού: «Αδιαφορώ, θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Must Read

Ο Βασίλης Καπερνάρος, εκπροσωπώντας τον Γιώργο Κιμούλη, απάντησε στις πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις της Ζέτας Δούκα και της Δώρας Χρυσικού, σχετικά με τις αγωγές που έλαβαν εκ μέρους του, τονίζοντας πως θα τα πούνε στα δικαστήρια.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν σε συνεντεύξεις τους στη δικαστική διαμάχη τους με τον καταξιωμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη, τον οποίο είχαν κατηγορήσει για κακοποιητική συμπεριφορά, κατηγορώντας τον, πλέον, πως μέσα από τις αγωγές του ζητά υπέρογκα ποσά. «Εμείς εμμένουμε, διότι πρώτοι προσφύγαμε στο δικαστήριο. Δεν προσφύγαμε σε τηλεοπτική εκπομπή, διότι δε θεωρούμε ότι βρίσκει κάποιος το δίκιο του στις τηλεοπτικές εκπομπές. Δικαίωμά τους να το θεωρούνε…», σχολίασε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος.

Μιλώντας ειδικά για τη Ζέτα Δούκα, η οποία στις δηλώσεις της υποστήριξε πως δεν περιμένει συγγνώμη, ο συνήγορος του Γ. Κιμούλη τόνισε: «Δεν περιμένει συγνώμη, γιατί η ίδια γνωρίζει ότι δεν υπάρχει λόγος. Αδιαφορώ για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στα δικαστήρια. Αυτά που λέει είναι η δική της αλήθεια. Φυσικά και δεν εννοεί την πραγματική αλήθεια, γι’ αυτό λέω ότι θα τα βρούμε στα δικαστήρια».

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ζέτα Δούκα: «Έχουμε τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας»

Πριν από μερικές ημέρες, η Zέτα Δούκα εμφανίστηκε στο «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στη δικαστική της διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά τη δημόσια καταγγελία της για άσκηση λεκτικής και σωματικής βίας σε παλιότερη συνεργασία τους. «Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση, που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά της», σχολίασε αρχικά η ηθοποιός.

Σε συνέχεια των δηλώσεών της ανέφερε: «Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω. Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας. Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη».




Δώρα Χρυσικού: «Λάβαμε μια αγωγή από τον Κιμούλη που ζητά υπέρογκα ποσά»

Η Δώρα Χρυσικού, η οποία τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αρχικά αποκάλυψε ποιοι είναι οι ηθοποιοί που έχουν λάβει αγωγή από τον σκηνοθέτη. «Έχουμε λάβει και η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς και εγώ μια αγωγή, με την οποία μας ζητά κάποια υπέρογκα ποσά, επειδή υποτίθεται ότι τον έχουμε συκοφαντήσει. Αυτή η αγωγή έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Και οι δύο πλευρές έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους κι αυτό το πράγμα προχωράει έτσι. Κι επίσης, εγώ έχω λάβει δύο μηνύσεις, η μία υποτίθεται ότι είναι για ψευδομαρτυρία. Την άλλη την έμαθα από τα Μέσα, δεν έχω λάβει καμιά από τις δύο». Τέλος, ανέφερε πως δεν έχει πρόθεση να προχωρήσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Αντιθέτως, σκοπεύει να καταθέσει ενώπιον του Δικαστηρίου. «Από τη δική μου πλευρά δεν υπάρχει πρόθεση για εξωδικαστικό συμβιβασμό. Εγώ θα πάω στο δικαστήριο και θα τα καταθέσω όλα. Ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη μπροστά μου. Οφείλω να καταθέσω την αλήθεια και αυτό θα κάνω», κατέληξε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This