«Μέσα» για πάντα ο Αρμένιος- Συγκλονίζει ο γιος του: «Με έπιασε από τον λαιμό και με πέταξε στο κρεβάτι»

Must Read

Σε ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση τριών ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης ο 50χρονος Αρμένιος ο οποίος κατακρεούργησε με 23 μαχαιριές τη 48χρονη σύζυγό του μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους στην Πολίχνη και στη συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομία ομολογώντας το στυγερό έγκλημα τον περασμένο Νοέμβριο!

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Το δικαστήριο έκρινε τον κατηγορούμενο ομόφωνα ένοχο για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα για να ακούσει την ετυμηγορία ούτε εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Καταθέτοντας ως μάρτυρας στο δικαστήριο, ο γιος του ζευγαριού περιέγραψε τον πατέρα του ως βίαιο άνθρωπο. «Είχαμε συνεχώς καβγάδες στο σπίτι» τόνισε και μετέφερε στους δικαστές τον διάλογο που είχε με τον κατηγορούμενο, όταν τον ρώτησε γιατί το έκανε. Τότε, ο 50χρονος του απάντησε: «Επειδή μου έβγαλε γλώσσα! Ηξερε πολύ καλά τι έκανε»!

Ο νεαρός πρόσθεσε ότι ο 50χρονος πατέρας του θεωρούσε τη γυναίκα του «κτήμα» του. «Φοβόταν ότι θα χωρίσει με τη μάνα μου. Της είχε πει «αν ποτέ φύγεις, εγώ θα σε βρω και, αν δεν σε βρω, θα κάνω κακό στους δικούς σου». Νιώθαμε ότι κινδυνεύουμε». Τέλος, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος δέχθηκε επίθεση σε ηλικία 15 ετών από τον καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνο, όταν προσπάθησε να προστατεύσει τη μητέρα του την οποία εκείνος χτυπούσε με κλοτσιές και γροθιές. «Με έπιασε από τον λαιμό και με πέταξε με δύναμη στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα πόδια του κρεβατιού» είπε.

Το άγριο φονικό έγινε το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου 2021, όταν ο 50χρονος Αρμένιος, ο οποίος είχε διαγνωστεί το 2001 με σχιζοφρενική διαταραχή, άρπαξε ένα κυνηγετικό μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με μανία στη σύζυγό του. Στη συνέχεια πλύθηκε από τα αίματα που είχε πάνω του και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, όπου παραδόθηκε.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η άτυχη 48χρονη δέχθηκε 23 μαχαιριές στον θώρακα, στην κοιλιακή χώρα και στα άκρα, ενώ πάλεψε για τη ζωή της, καθώς εντοπίστηκαν αμυντικά τραύματα στα χέρια της.

Οπως ανέφερε ο 50χρονος στην προανακριτική απολογία του, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του γιατί τον απατούσε και τον είχε κλείσει σε ψυχιατρείο! Υποστήριξε, μάλιστα, ότι δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι έκανε λόγω της ψυχικής διαταραχής του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This